Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa etapei a 15-a din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.01.2023

Echipa etapei a 15-a din Liga Națională

Etapa a 15-a din Liga Națională a luat sfârșit duminică seara, cu disputa dintre CSM Petrolul Ploiești și FC Argeș. Mai multe dueluri cu implicații directe în lupta pentru calificarea în Top 10 au avut loc în această rundă.

Iată care este echipa etapei în viziunea site-ului nostru:

Erick Neal (CSM CSU Oradea)

CSM Oradea a obținut cea mai categorică victorie a etapei, iar Erick Neal a avut o prestație aproape perfectă ce i-a adus și titlul de MVP. În succesul cu 108-61 al echipei sale, conducătorul de joc american a strâns 22 de puncte, 5 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții, ratând o singură aruncare din acțiune. El a avut un indice al eficienței de +36.

Kwamain Mitchell (CSM Petrolul Ploiești)

Gruparea prahoveană a fost aproape de cea mai impresionantă revenire a sezonului în LNBM. Galben-albaștrii au revenit de la -22 cu FC Argeș, dar au cedat în cele din urmă cu 81-83. Mitchell a fost cel mai valoros jucător al echipei și a strâns 15 puncte și 10 pase decisive pentru +24 la eficiență.

Monyea Pratt (BC CSU Sibiu)

Ardelenii și-au luat revanșa în fața celor de la SCM U Craiova pentru eșecul categoric din tur și s-au impus cu 95-73 în meciul din propriul fief. Pratt a fost aproape de a înregistra primul triple-double al acestei stagiuni și a încheiat cu 15 puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive în duelul de la Sibiu pentru un indice al eficienței de +31.

Titus Nicoară (CSA Steaua București)

Steaua a păstrat tradiția și a învins-o pentru a patra oară la rând pe CSO Voluntari în Liga Națională. Roș-albaștrii s-au impus cu 88-84, iar o bună parte din merit i se cuvine lui Titus Nicoară. Veteranul a totalizat 16 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive și 27 de unități la eficiență în confruntarea cu vicecampioana României.

Emi Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

Șepcile Roșii au continuat parcursul aproape perfect din Liga Națională și au câștigat cu un categoric 91-66 în deplasarea pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu. Cățe a fost cel mai valoros jucător al campioanei României și a strâns 22 de puncte și 9 recuperări, terminând cu +27 la eficiență în disputa din orașul lui Brâncuși.

*foto: u-bt.basketball/Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!