Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa etapei a 16-a din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.01.2023

Echipa etapei a 16-a din Liga Națională

Etapa a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a început în devans, la sfârșitul lunii decembrie, cu derby-ul Conferinței A dintre U-BT Cluj și Rapid și s-a sfârșit joi, 19 ianuarie, cu confruntarea dintre codașele din Conferința B: Laguna București și CSM Focșani.

Iată echipa etapei în viziunea site-ului nostru:

Kevin Johnson (CSM Focșani)

După cum menționam mai sus, etapa s-a încheiat cu disputa dintre Laguna București și CSM Focșani. Vrâncenii au avut câștig de cauză (80-68) și au întrerupt o serie de șapte meciuri fără victorie. Kevin Johnson a fost omul meciului și a totalizat 24 de puncte, 4 recuperări, 6 pase decisive și 2 intercepții pentru 25 de unități la eficiență.

Goran Gajovic (CSM Târgu Mureș)

Deși au pierdut orice șansă la accederea în Top 10, cei de la Târgu Mureș continuă să aibă evoluții încântătoare. Nou-promovata a trecut cu 94-65 de CSM VSKC Miercurea Ciuc, iar veteranul Goran Gajovic a ieșit la rampă cu 20 de puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și 3 capace pentru +28 la eficiență.

Milivoje Mijovic (SCM U Craiova)

MVP-ul rundei vine de la Craiova. Oltenii au trecut cu 71-61 de CSM Petrolul Ploiești pentru a lua o opțiune serioasă în lupta la Top 10, iar Mijovic a fost cel mai valoros jucător al echipei sale în acest joc. El a strâns 23 de puncte, 14 recuperări, 2 pase decisive și 3 intercepții pentru un indice al eficienței de +33.

Tyler Stone (Rapid București)

Feroviarii obțineau unul dintre cele mai importante succese ale acestei stagiuni pe finalul lunii decembrie. Trupa lui Tudor Costescu rămâne singura care a reușit să o învingă pe U-BT Cluj în LNBM (88-83), iar la acest rezultat a contribuit cu vârf și îndesat Tyler Stone, care a strâns 25 de puncte și 8 recuperări în acel meci pentru +23 la eficiență.

Mark Ogden (CSM Oradea)

Pentru al treilea meci consecutiv în campionat, bihorenii au depășit suta de puncte. Cinci jucători din tabăra Leilor Roșii au înscris peste 13 puncte. Unul dintre ei este Mark Ogden, care a reușit un double-double impresionant: 17 puncte, 15 recuperări, 2 capace și +32 la eficiență.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!