Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa etapei a patra din Liga Națională de Baschet Masculin

Echipa etapei a patra din Liga Națională de Baschet Masculin

Runda a patra a adus noi prestații importante pentru o serie de jucători din Liga Națională de Baschet Masculin și nu au lipsit nici cei aflați în double-double la finalul confruntărilor.

Următorii sportivi au prins echipa etapei, în opinia site-ului nostru:

Goran Martinic (CSM Târgu Mureș)

Experimentatul conducător de joc a fost unul dintre remarcații etapei, după cele 23 de puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări și 4 intercepții pentru CSM Târgu Mureș în victoria de la Focșani. Cifrele l-au ajutat pe Martinic pentru +30 la eficiență și +11 la +/- în cele 37 de minute petrecute pe parchet.

El a adunat 9/14 din acțiune și 2/3 la linia de fault, primul sfert fiind cel mai reușit în privința punctelor marcate. În vârstă de 36 de ani, fundașul a avut alte două meciuri cu 20+ în acest sezon, dar în Cupa României.

Ethan Wright (CSM Târgu Jiu)

Americanul s-a aflat la cea mai bună prestație în scurta perioadă din România, fiind principalul marcator din tabăra lui CSM Târgu Jiu. Wright a contribuit cu 23 de puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări și 2 intercepții în 24 de minute, totul pentru +26 la eficiență și +13 la +/-.

În special reușitele din ultimul meci din fieful Lagunei Sharks au fost de mare importanță pentru Wright, care a terminat cu 5/5 din interiorul arcului de cerc, 4/8 de la distanță și 1/1 la linia de pedeapsă.

Paulius Petrilevicius (CS Rapid București)

MVP-ul rundei a ajutat Rapidul să treacă în overtime de CSO Voluntari, după ce fosta deținătoare a Cupei României a recuperat un deficit de 22 de puncte. Petrilevicius a ieșit în evidență cu 25 de puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive în 34 de minute, cifre care au dus la +28 în privința eficienței.

Lituanianul a adunat 6/9 din acțiune și 13/18 la libere, fiind cel mai faultat rapidist. El s-a remarcat din echipa lui Tudor Costescu și la recuperările ofensive (5).

Peter Olisemeka (CS Vâlcea 1924)

Nou-promovata din Râmnicu Vâlcea a reușit primul rezultat pozitiv din acest sezon, indiferent de competiția în care a jucat și prestația lui Olisemeka nu a trecut cu vederea. Acesta a ajutat formația din Zăvoi cu un double-double format din 15 puncte și 12 recuperări în fața Constanței, pe lângă 2 intercepții și un index al eficienței de 25 de unități.

Olisemeka a încheiat cu 6/8 din acțiune și 2/3 la linia liberelor, fiind principalul recuperator din lotul vâlcenilor, cu 5 astfel de reușite ofensive și 7 defensive.

Ousmane Barro (CSM Corona Brașov)

Runda s-a încheiat cu succesul Coronei Brașov în fața lui Dinamo și Ousmanne Barro a stat cu double-double în duelul cu fosta echipă. Pivotul galben-albaștrilor a contribuit 15 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive și 2 capace în 24 de minute, totul pentru +22 la eficiență.

Experimentatul baschetbalist a adunat 4/10 din acțiune și a avut un procentaj perfect la linia de fault (7/7). Barro a încheiat cu 7 recuperări ofensive.

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!