Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa ideală a etapei a 14-a în Liga Națională de Baschet Masculin

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.12.2023

Echipa ideală a etapei a 14-a în Liga Națională de Baschet Masculin

Penultima etapă a anului în Liga Națională de Baschet Masculin a luat sfârșit după o serie de cinci meciuri programate sâmbătă. O partidă a fost amânată, iar multe alte meciuri cu implicații în lupta pentru Top 10 au avut loc în acest weekend.

Iată echipa etapei în viziunea site-ului nostru:

CJ Williams (Corona Brașov)

Gruparea de sub Tâmpa își continuă startul neașteptat de bun de sezon și a obținut o victorie cu CSM Târgu Jiu, scor 90-78, oprind seria de trei victorii a acestora. Williams a fost providențial în această victorie, reușind să îi domine pe adversari prin excelența sa din spatele arcului de cerc și să termine cu 22 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 6 triple pentru 26 de unități la eficiență.

Brandon Anderson (Corona Brașov)

În același joc, brașovenii au avut un alt jucător ce a fost dominant pe parchet și a contribuit serios la această victorie. Americanul a flirtat cu un triple-double și a totalizat 19 puncte, 7 recuperări, 10 pase decisive și un index al eficienței de +24.

Goran Gajovic (CSM Târgu Mureș)

Goran Gajovic a izbutit o prestație de excepție în disputa cu CS Vâlcea 1924, încheiată cu 85-73: 27 de puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție și +34 la eficiență. Veteranul mureșenilor nu a avut nicio ratare, terminând cu 5/5 din interiorul semicercului, 5/5 de la distanță și 2/2 de la linia de libere pentru +34 la eficiență, iar evoluția sa i-a adus titlul de MVP al rundei.

Cedric Henderson (CSM Constanța)

La fel ca în etapa trecută, echipa etapei conține și un baschetbalist din una dintre echipele învinse în această rundă. În ciuda eșecului cu vicecampioana României cu 90-76, Henderson a depus orice efort posibil pentru a își ține echipa în meci și a totalizat 27 de puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții și un capac pentru +32 la eficiență.

Rareș Uță (CSU Sibiu)

CSU Sibiu și-a luat revanșa pentru eșecul din tur cu FC Argeș și le-a administrat piteștenilor al treilea eșec la rând în campionat, scor 83-70. Rareș Uță a avut un double-double impresionant, cu 10 puncte și 16 recuperări, ratând doar patru aruncări din acțiune în 23 de minute. El a adunat 22 de unități la eficiență în acest joc.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!