Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa ideală a etapei a 21-a din Liga Națională din Baschet Masculin

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.02.2024

Echipa ideală a etapei a 21-a din Liga Națională din Baschet Masculin

Ultima etapă din Liga Națională de Baschet Masculin înaintea pauzei provocate de turneul Final Eight-ului Cupei României și meciurile echipelor naționale a avut loc în acest weekend. Toate duelurile din Top 10 au fost tranșate confortabil de către formațiile gazdă. Cu excepția unui singur meci din grupa 11-18, echipele care au jucat acasă au avut câștig de cauză.

Iată echipa ideală a etapei în viziunea site-ului nostru:

Dimitrius Underwood (CSM Târgu Jiu)

CSM Târgu Jiu și-a continuat parcursul perfect din runda a doua de campionat și a obținut o victorie muncită în fața uneia dintre surprizele plăcute ale sezonului, CS Vâlcea 1924. Scorul final a fost 95-91, iar o bună parte din merite i se atribuie lui Underwood, care a flirtat din nou cu un triple-double. Americanul gorjenilor a încheiat cu 22 de puncte, 8 recuperări, 8 pase decisive și 2 pase decisive pentru 25 de unități la eficiență.

Sherwood Brown (CSM Focșani)

Sherwood Brown, unul dintre liderii vrâncenilor în această stagiune, a fost cel mai bun om de pe teren în victoria cu 85-66 cu CSM Galați și și-a solidificat statutul de cel mai bun recuperator de la Focșani. Veteranul american aflat la al cincilea sezon în LNBM a bifat un double-double, cu 27 de puncte și 13 recuperări și a încheiat cu +32 la eficiență și a primit titlul de MVP al rundei.

Paulius Petrilevicius (Rapid București)

Giuleștenii au reușit să spargă gheața în Top 10 și au obținut victoria pe teren propriu în fața uneia dintre revelațiile acestui sezon. Rapid a trecut cu 86-78 de CSM Târgu Mureș, iar lituanianul Petrilevicius a avut din nou o contribuție majoră în cadrul echipei pregătite de Tudor Costescu. Paulius a încheiat disputa în postura de cel mai bun marcator, cu 19 puncte, 3 recuperări, 5 assist-uri și +27 la eficiență, după ce a transformat 5/9 aruncări din interior și 9/9 de la libere.

Keyshawn Feazell (CSO Voluntari)

CSO Voluntari este o altă echipă ce a bifat primul succes în actuala ediție de Top 10. După eșecurile cu CSU Sibiu și CSM Oradea, ilfovenii au reușit să o învingă acasă pe CSM Constanța, cu scorul de 87-76. Feazell a avut cea mai eficientă prestație a sezonului, totalizând un indice al eficienței de +26 datorită celor 17 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Americanul și-a fructificat toate încercările din acțiune.

Thomas Smallwood (Laguna București)

Surpriza rundei a fost produsă de Laguna București, care a obținut primul succes din actuala stagiune în fața Petrolului Ploiești, scor 89-86, după o repriză de prelungiri. Smallwood a demonstrat încă o dată că este cel mai valoros jucător al echipei sale în această stagiune și a bifat un double-double. Pivotul francez a totalizat 26 de puncte și 12 recuperări pentru 25 de unități la eficiență.

*foto: Facebook/CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!