Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa ideală a etapei a 27-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Echipa ideală a etapei a 27-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Etapa cu numărul 27, penultima din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin, s-a încheiat duminică (31.03) și a adus câteva prestații individuale foarte reușite. Doi jucători din echipa etapei au avut cel puțin +30 la eficiență.

Iată cum arată echipa ideală a rundei în opinia site-ului nostru:

Alexander Hunter (CS Rapid București)

Rapid poate spera la poziția a patra după succesul obținut în fața lui CSU Sibiu, după o repriză suplimentară. Hunter a avut o contribuție importantă în ultimele minute din overtime și a putut să termine cu 17 puncte, 8 assist-uri, 5 recuperări, 2 intercepții, respectiv 3 mingi pierdute. Fundașul american a avut 6/13 din acțiune și 2/2 la libere, pentru un index al eficienței de 22 de unități.

Kodi Justice (CSO Voluntari)

De când a sosit în LNBM, Justice a devenit una dintre armele ofensive importante ale Voluntariului. Shooter-ul american s-a evidențiat cu 17 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive în victoria de la Pitești, obținută la o diferență care avantajează gruparea ilfoveană. Justice a adunat 7/8 la linia liberelor, alături de 2/2 din interiorul arcului de cerc și 2/5 de la distanță, totul pentru +18 la eficiență.

Paulius Petrilevicius (CS Rapid București) 

Aproape de double-double s-a aflat și Paulius Petrilevicius, cel care a fost jucătorul Rapidului cu cel mai bun index al eficienței (+26) în această rundă. Lituanianul a totalizat 17 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive, cifre pe lângă care a avut 3 mingi pierdute în fața Sibiului. Dintre toți jucătorii pe care i-a folosit Tudor Costescu în această rundă, Petrilevicius a încheiat cu cel mai bun procentaj din acțiune, 87%, după ce a ratat o singură aruncare (7/8).

Emanuel Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

MVP-ul rundei a 27-a, Emi Cățe a avut 26 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 3 capace împotriva Constanței, la capătul unei prestații dominante pentru +38 la eficiență. De când s-a întors în România, pivotul campioanei en-titre n-a încheiat cu un index atât de mare la eficiență în LNBM. Pivotul a contribuit cu 10/12 din interiorul arcului de cerc, 3/3 de la linia de pedeapsă și 1/1 de la mare distanță.

Ousmane Barro (CSM Corona Brașov)

Veteranul african a continuat perioada extrem de eficientă din Top 10 cu 22 de puncte și 9 recuperări în fața lui CSM Târgu Mureș, reușite suficiente pentru +30 la eficiență. Victoria cu 89-79 a ajutat formația din Brașov să păstreze șanse pentru calificare în postsezon. Barro a stat cu 9/12 din acțiune și 4/4 la linia de fault, fiind la a șasea partidă consecutivă pe care o încheie cu minim 60% la nivelul aruncărilor.

Ultimele partide din sezonul regulat vor avea loc începând cu data de 4 aprilie.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!