Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa ideală a etapei a 7-a din LNBM

Echipa ideală a etapei a 7-a din LNBM

Runda cu numărul 7 din Liga Națională de Baschet Masculin a programat șapte partide între 3 și 8 noiembrie. CSM Târgu Jiu a câștigat pentru prima oară în sezonul 2021-2022, CSM Galați a ajuns la al șaselea eșec stagional, în timp ce meciul dintre CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSM CSU Oradea se va desfășura la finalul lunii noiembrie, la cererea bihorenilor.

În urma acestei runde site-ul nostru a ales următoarea echipă ideală:

1. Henri Chatman (CSM Focșani)

Conducătorul de joc al Focșaniului s-a remarcat din formația sa, fiind principalul marcator în succesul împotriva Stelei, 83-73. Chatman este la al 5-lea meci consecutiv cu 20+ puncte marcate, având medii de 22.6 puncte în campionat, cifre cu care conduce ierarhia marcatorilor. Americanul a avut 10/11 din acțiune, pentru 27 de puncte la final, alături de 6 recuperări, 4 pase decisive și 31 de unități la eficiență.

2. Vlad Corpodean (Athletic Constanța)

Căpitanul Gladiatorilor din Tomis a adunat 24 de puncte în succesul constănțenilor cu CSM Ploiești, 76-71. Corpo a fost MVP-ul partidei care a consemnat cincea victorie stagională pentru Athletic și dobrogenii se regăsesc pe poziția a treia în LNBM. 

3. Elijah Stewart (U-BT Cluj-Napoca)

U-BT Cluj și-a menținut recordul perfect în competițiile interne, în duelul cu Timișoara cel mai bun marcator fiind Elijah Stewart.

Shooter-ul Clujului a aruncat aproape fără greșeală de la distanță (5/6), ajutându-și echipa să câștige cu SCM Timișoara (98-88). Stewart a contribuit cu 32 de puncte, 8 recuperări și 12/15 din acțiune, având la final un indice al eficienței de 39 de unități. 

4. Nikola Jevtovic (FC Argeș Basketball)

Sârbul de la FC Argeș Basketball a reușit al doilea meci din sezonul 2021/2022 al Ligii Naționale cu minim 20 de puncte marcate. Jevtovic a adunat 24 de puncte în victoria piteștenilor cu SCM U Craiova de luni seara, scor 83-79. Formația "viola" are 7-0 bilanț și conduce clasamentul.

5. Keith Clanton (Dinamo București)

Pivotul lui Dinamo a încheiat cu double-double disputa de la Galați câștigată de “câinii roșii”, după multe răsturnări de scor. Clanton a strâns 18 puncte și 16 recuperări, dar și 6 turnovers, fiind principalul marcator pentru Dinamo. Formația lui Hristu Șapera a ajuns la al treilea succes în campionat după 72-69 cu CSM Galați.

                                                                             

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!