Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa ideală a etapei cu numărul 25 din LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
05.04.2023

Echipa ideală a etapei cu numărul 25 din LNBM

Etapa cu numărul 25 a Ligii Naționale de Baschet Masculin a luat sfârșit marți seara, cu un duel restant între SCM U Craiova și Dinamo București. Această confruntare a încurcat și mai mult calculele pentru play-off în Top 10.

Iată echipa etapei în viziunea Baschet.ro:

Kris Richard (CSM Oradea)

Într-un meci disputat în Pitești Arena în fața celor de la Rapid București, baschetbalistul cu dublă cetățenie a fost cel mai bun marcator al echipei sale în victoria cu 84-81. Richard a încheiat jocul cu giuleștenii cu 26 de puncte, transformând 4/4 aruncări de la distanță și a avut +23 la eficiență.

Topias Palmi (SCM U Craiova)

Oltenii au obținut un succes extrem de important în economia clasamentului final din Top 10. Craiova a trecut de Dinamo cu scorul de 77-73, iar Palmi a fost cel mai bun jucător al echipei sale. Finlandezul a totalizat 15 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive pentru 13 unități la eficiență la capătul meciului din Ștefan cel Mare.

Tyler Stone (Rapid București)

Singurul jucător ce vine de la o echipă învinsă din această rundă este americanul Stone. Vedeta lui Rapid București a fost cel mai bun marcator în eșecul cu 81-84 în fața Oradiei. El a terminat cu 29 de puncte, 3 recuperări și 5 pase decisivă, fiind liderul la eficiență în această rundă, cu +35.

Donatas Tarolis (CSM Oradea)

Al treilea baschetbalist din meciul din Pitești Arena numit în echipa ideală este Donatas Tarolis, care a obținut și titlul de MVP al etapei. Lituanianul a încheiat în double-double cele 35 de minute petrecute pe parchet, adunând 18 puncte și 13 recuperări, lângă care a mai trecut în cont 2 pase decisive și o intercepție și un indice al eficienței de +29.

Darko Planinic (CSO Voluntari)

Cinciul ideal al etapei cu numărul 25 este completat de Planinic. Pivotul vicecampioanei României a avut cea mai reușită prestație din acest sezon în victoria cu scorul de 104-80 în fața lui CSU Sibiu, terminând cu 21 de puncte, 8 recuperări și un impresionant +28 la eficiență, după ce a ratat o singură aruncare tot meciul.

Pe lângă aceștia, din grupa 11-18 s-au remarcat următorii:

Lukas Aukstilkalnis (Laguna București): 30 de puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții, +29 eficiență

Kenneth Funderburk (CSM Ploiești): 21 de puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, +24 eficiență

Luka Mitrovic (CSM Galați): 22 de puncte, 2 recuperări, 6 pase decisive, +24 eficiență

*foto: sportpictures.eu/Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!