Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipele care au produs surprize în Cupa României se confruntă în Liga Națională de Baschet Masculin

Echipele care au produs surprize în Cupa României se confruntă în Liga Națională de Baschet Masculin

Etapa a 8-a din GVB a Ligii Naționale de Baschet Masculin pune față în față două echipe care vin după victorii mari în Cupa României. CSM Focșani 2007 primește vizita lui CSM Mediaș, într-un meci programat luni, 2 noiembrie, cu începere de la ora 17:00.

CSM Focșani 2007 a învins pe BCM U Pitești la mijlocul săptămânii în Cupa României cu scorul de 88-84, într-un meci desfășurat în Vrancea. Donovan Smith a făcut un meci mare, încheiat cu 31 de puncte, 12 recuperări și 37 la eficiență. Akim Mitchell a avut o prestație senzațională la rândul său, cu 25 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

CSM Mediaș a învins la rând ei o echipă din GVA în turul doi din Cupa României. Formația de pe Târnava Mare a trecut cu scorul de 84-79 de Dinamo Știința București. Jacob Gibson a fost omul meciului cu 23 de puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. Titus Nicoară a terminat în double-double, 18 puncte și 13 recuperări, plus 4 pase decisive.

CSM Focșani și CSM Mediaș sunt două echipe care vizează încheierea în top 4 la finalul GVB. Echipa din Vrancea ocupă chiar poziția a 4-a în clasament cu 4 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce medieșenii se află pe trei cu 6 victorii și o înfrângere dar și cu un meci mai puțin decât CSM Galați, echipă care se află pe poziția secundă cu un record de 6-1.

În meciul tur de la Mediaș, formația gazdă s-a impus destul de clar, scor 96-81. Titus Nicoară impresiona cu 26 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive.

Partida de la Focșani va fi arbitrată de o brigadă formată din Dragoș Nicolae, Matei Bănică și Andrei Bădilă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș CSM Mediaș Fans :

    Corectie
    Va rog frumos sa modificati la Galati! Recordul este 6-2 nu 6-1 cum ati scris, multumesc! Galatiul este pe locul 2 doar din cauza ca avem un meci in minus, daca o sa invingem maine vom urca pe locul 2, hai Medias!

    cu 4 ani în urmă (02.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!