Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eddy Casteels, antrenor Antwerp: "Defensiva a fost cheia în meciul cu U Mobitelco"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.11.2011


Eddy Casteels a condus în această vară naţionala de seniori a Belgiei

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca a cedat categoric confruntarea susţinută în Belgia, pe terenul celor de la Antwerp Giants, scor 64-87. Deşi au început bine partida, iar la pauză se aflau la 4 lungimi distanţă, elevii antrenaţi de Marcel Ţenter au clacat în ultima parte a meciului.

La conferinţa de presă de la finalul jocului antrenorul gazdelor, Eddy Casteels, este de părere că echipa sa merită victoria deoarece a controlat jocul atât în defensivă cât şi în ofensivă.

A fost o victorie pe care o merită pentru că am controlat meciul atât în apărare cât şi în atac. Pot să spun însă că apărarea a fost cheia meciului împotriva formaţiei clujeană. De asemenea trei dintre jucătorii noştri au înscris mai mult de 10 puncte ceea ce este foarte bine.

În urma acestui rezultat Antwerp Giants au obţinut prima victorie în noul sezon al FIBA EuroChallenge în timp ce campioana en-titră a României se află pe ultima poziţie fiind singura echipă din grupă ce nu a cunoscut victoria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!