Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Edi Sinadinovic: "Sunt foarte bucuros pentru această victorie"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.02.2014

Sinadinovic

BCM U Piteşti s-a impus pe teren teren propriu în faţa celor de la Steaua CSM EximBank, scor 76-74, într-un joc din cadrul rundei a 17-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Pentru formaţia argeşeană, aceasta este cea de-a treia victorie consecutivă, după cele cu CSU Asesoft Ploieşti şi BC Mureş. 

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Edi Sinadinovic, fundaşul echipei piteştene, a vorbit despre meciul câştigat de echipa sa.

A fost un meci foarte greu. A fost un meci important atât pentru cei de la Steaua cât şi pentru noi. Cu acest succes, suntem cu un pas mai aproape de play-off şi sunt foarte bucuros. Diferenţa a fost făcută de recuperările noastre şi buna apărare din momentele cheie. Am intrat într-un ritm bun pe teren şi am executat bine aruncările, asta împortiva unei echipe foarte, foarte bune. Această victorie ne asigură o poziţie bună în clasament.

Sportivul sârb a ţinut să mulţumească spectatorilor veniţi la sală.

Spectatorii ne-au sprijinit pe tot parcursul meciului şi vreau să le mulţumesc pe această cale. Împreuna am învins.

Sinadinovic a terminat meciul cu 14 puncte, 5 recuperări şi 3 pase decisive, cu un coeficient de 19 la eficienţă. El a fost cel mai eficient jucător al partidei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!