Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Edi Sinadinovic: "Trebuie să demonstrăm din nou că putem evolua ca o echipă"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.04.2014

Sinadinovic

BCM U Piteşti va disputa primele două jocuri din cadrul Play-off-ului Ligii Naţionale de Baschet masculin la Târgu Mureş, în compania formaţiei BC Mureş. Ele se vor disputa vineri (25.04) de la ora 19:00, respectiv sâmbătă (26.04) de la ora 18:00.

Edi Sinadinovic, fundaşul sârb al echipei antrenate de Hristu Şapera, a prefaţat cele două întâlniri în exclusivitate pentru Total Baschet.

Cele două meciuri cu BC Mureş vor fi foarte dificile pentru noi. Trebuie să demonstrăm din nou că putem evolua ca o echipă. Dacă vrem să obţinem cel puţin o victorie, trebuie să arătăm acest lucru. Ei sunt favoriţi în aceste jocuri, dar orice este posibil. Mureşul este o echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi şi cu un antrenor bun.

Edi a terminat sezonul regulat cu medii de 14.2 puncte, 3.6 recuperări, 4 pase decisive, 0.8 intercepţii şi 2.8 posesii pierdute, pentru 12.9 la eficienţă. El are procentaje de 41.4% la două puncte, 42.5% la trei puncte şi 74.5% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!