Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Efort colectiv al celor de la U-BT Cluj-Napoca

Eduard Popa

Eduard Popa
01.04.2018

u bt cluj watson

U-BT Cluj-Napoca a învins BC SCM Timișoara în etapa a doua a Top 6 LNBM, scor 98-89. Trei dintre elevii lui Mihai Silvășan au reușit să înscrie cel puțin 20 de puncte, în victoria cu „Leii din Banat”.

Giordan Watson a fost cel mai bun marcator al lui U-BT Cluj. Conducătorul de joc a reușit să înscrie 25 de puncte, cu 5 recuperări, 4 pase decisive și un indice al eficienței de +30. A fost cea mai bună partidă pentru Watson din actuala stagiune, după ce reușise 22 de puncte în partida cu Oradea din 2 decembrie. În acest sezon, Giordan are medii de 12,3 puncte și 4,3 pase decisive pe întâlnire.

Zeljko Sakic continuă și el forma bună din Top 6 LNBM. După ce în prima etapă a înscris 29 de puncte împotriva Stelei, internaționalul croat a adunat cu Timișoara 21 de puncte, cu 7 recuperări și 6 pase decisive. În actuala stagiune, Sakic are medii de 14,3 puncte, 6,9 recuperări și 2,9 pase decisive.

De asemenea, Lasan Kromah a avut și el o prestație bună, adunând 20 de puncte, cu 8/10 din acțiune și 4/5 de la 3 puncte. În 24 de meciuri din LNBM, Lasan are medii de 12,2 puncte și 2,9 recuperări pe întâlnire.

Ceilalți marcatori ai Clujului au fost Torok și Barro cu 7 puncte, Lapornik 3 puncte și Kuti, Calnicenco și Mureșan câte 2 puncte.

După acest meci U-BT Cluj a adunat 19 victorii și 5 înfrângeri și etapa viitoare va juca în deplasare, la BCM U Pitești.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!