Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Egalitate între U BT Cluj și Gaz Metan după 20 de minute

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.12.2015

U BT Cluj-Napoca și Gaz Metan Mediaș se află la egalitate după prima repriză. Medieșenii au început mai bine partida, după care gazdele au revenit și au câștigat sfertul inaugural cu scorul de 16-13. În partea secundă, tot oaspeții au început mai bine și s-au distanțat la 9 puncte. Clujenii au revenit în ultimele minute ale sfertului pentru a echilibra situația, 29-29.

Aliaksandr Pustahvar a fost cel mai bun jucător al primei reprize cu 8 puncte și 4 recuperări. Vaidotas Peciukas a adăugat 7 puncte pentru oaspeți, iar Navickas a marcat 6 puncte.

Kyndall Dykes a fost cel mai bun clujean cu 7 puncte și 2 recuperări. Cătălin Baciu și ivan Zigeranovic au marcat fiecare câte 6 puncte.

Vom reveni cu detalii la final !!!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!