Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Elijah Stewart: „În a doua repriză am avut câteva momente moarte”

Elijah Stewart: „În a doua repriză am avut câteva momente moarte”

U-BT Cluj-Napoca a pierdut derby-ul grupei G din Basketball Champions League cu Hapoel Holon. Israelienii s-au apărat foarte bine în actul decisiv și s-au impus la zece puncte, 78-68, rămânând neînvinși în competiția europeană.

Cel mai bun jucător al ardelenilor a fost Elijah Stewart, care a adunat 18 puncte, 5 recuperări, 2 intercepții și o pasă decisivă în 28 de minute. Americanul a avut 3 din 6 la aruncările de la distanță și 7 din 8 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de +17.

A fost un meci dificil. Știam că publicul va fi gălăgios. Ei sunt o echipă bună care a profitat de avantajul terenului propriu. La pauză am intrat cu un deficit de un punct și am crezut că asta va fi de ajuns pentru a câștiga partida. În a doua repriză am avut câteva momente moarte în care nu am reușit să înscriem. Defensiv, ne-am făcut treaba, dar în ultimul sfert nu am mai rezistat. Știam că va fi o luptă fizică. Voiam să ducem confruntarea în spațiul de trei secunde, fiindcă ne-am gândit că acolo avem avantaj. Am încercat să obținem recuperări ofensive și am avut 17 – acesta a fost planul nostru de joc”, a declarat Stewart la conferința de presă.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează două partide în campionat, cu SCM Timișoara și BC CSU Sibiu, și, apoi, șansa revanșei cu Hapoel Holon.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!