Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Elijah Thomas a semnat în Ucraina

Elijah Thomas a semnat în Ucraina

Elijah Thomas a ajuns la un acord cu BC Kyiv-Basket.

Pivotul american a început stagiunea 2020/2021 alături de CSA Steaua București, însă s-a despărțit de militari înaintea turneul 2 al LNBM. 

Thomas a jucat patru partide în Cupa României, unde a adunat medii statistice de  14.8 puncte, 9.3 recuperări, 1.3 pase decisive și 1,0 capace și două partide în LNBM, unde s-a remarcat cu 14.5 puncte, 7.5 recuperări, 3.0 capace, 2.0 pase decisive.

Clubul militar, care recent s-a despărțit și de antrenorul principal Cătălin Burlacu, nu a făcut public motivul despărțirii de baschetbalistul american de 23 de ani. 

BC Kyiv-Basket este liderul la zi al campionatului ucrainian cu un record de 13 victorii și nicio înfrângere. Clubul se pregătește de debutul stagional în FIBA Europe Cup, competiție în care sunt angrenate și CSM Oradea și BC CSU Sibiu. 

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!