Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Emanuel Cățe este MVP-ul etapei a 27-a în Liga Națională

Emanuel Cățe este MVP-ul etapei a 27-a în Liga Națională

Penultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin s-a încheiat duminică, 31 martie. Gazdele au gestionat foarte bine această rundă și CSO Voluntari a fost singura echipă care a putut să câștige pe teren străin.

O prestație dominantă în etapa a 27-a a avut Emanuel Cățe, astfel că pivotul celor de la U-BT Cluj-Napoca a primit distincția de MVP al rundei din partea site-ului nostru.

Baschetbalistul în vârstă de 26 de ani a contribuit cu 26 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 3 capace pentru alb-negrii în succesul cu 100 la 82 în fața lui CSM Constanța. Emi a stabilit astfel un nou record personal la eficiență, cu +38.

Intrat de pe bancă, pivotul a evoluat timp de 19 minute împotriva trupei de la malul Mării Negre și a putut să înscrie de 10 ori din 12 aruncări de două puncte, o dată de la mare distanță și la linia de fault a terminat cu 3/3.

Cățe s-a aflat la patru puncte distanță de cea mai bună prestație pe care a avut-o în Liga Națională. În plus, pivotul naționalei României a ajuns la a 10-a partidă consecutivă în double digits în campionat. El a fost desemnat pentru a treia oară MVP într-o etapă din campionat pe parcursul ediției 2023/2024.

În acest sezon de LNBM, Emi Cățe are medii de 14.3 puncte, 7.7 recuperări, 1.8 pase decisive și un procentaj al reușitelor din interiorul arcului de cerc de 70%.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • varu silvois :

    statistica imbatabila
    insa nu doar ea, ci si evolutia acestui deosebit sportiv. Paradoxul face, ca desi reusitele sportivului au fost unele remarcabile, parca ele trec usor neobservate si asta pentru ca ne-am obisnuit cu ele atat pe plan international cat mai ales pe plan intern. De asemenea faptul ca UBT isi zdrobeste adversarii din competitia mioritica face ca aceste rezultate, statistici sa-si piarda din adevarata lor valoare. Dar.... mereU nUmai U!

    cu 1 lună în urmă (01.04.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!