Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Emi Cățe este MVP-ul etapei a 11-a din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
03.12.2023

Emi Cățe este MVP-ul etapei a 11-a din Liga Națională

O nouă etapă din Liga Națională de Baschet Masculin s-a scurs rapid. Ziua de sâmbătă a fost una extrem de încărcată în campionatul României, întrucât au fost programate șase dintre cele șapte meciuri ale rundei. Două dintre acestea au fost reeditările semifinalelor din sezonul 2022/23. SCM U Craiova și CS Vâlcea au de disputat o restanță din runda a 11-a.

În prim-planul acestei runde a fost disputa dintre Rapid București și U-BT Cluj-Napoca, programată pe terenul feroviarilor. Aceasta s-a sfârșit cu succesul campioanei României, care s-a distanțat și mai mult în fotoliul de lider al Conferinței A, după o repriză secundă de toată frumusețea. Scorul final a fost 81-98.

Emi Cățe a avut o nouă prestație dominantă și a reușit să fie din nou cel mai bun jucător al studenților. Pivotul autohton a avut o prestație care i-a adus titlul de MVP al etpaei și a rămas cel mai bun marcator și recuperator din tabăra clujenilor.

Cățe a terminat meciul de sâmbătă în double-double. În mai puțin de 22 de minute petrecute pe parchet, titularul lui U-BT la poziția cinci a reușit să adune 16 puncte, 10 recuperări (5 ofensive), 2 pase decisive, 2 intercepții și un capac, ratând o singură aruncare din acțiune.

Emi a transformat 7/8 aruncări, toate venind din interior. De asemenea, el a avut și 2/2 de la linia de libere pentru ca la final să adune 29 de unități la eficiență. Alb-negrii au fost la +16 cu el pe parchet.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează confruntarea cu Turk Telekom din etapa a zecea a BKT EuroCup, programată marți, 5 decembrie, de la ora 19:00. Prima Sport 3 va transmite acest duel.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!