Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Emi Cățe: „Mă bucur că am terminat cu bine un meci greu”

Emi Cățe: „Mă bucur că am terminat cu bine un meci greu”

U-BT Cluj-Napoca a avut nevoie de prelungiri în ultimul etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin, împotriva rivalei CSM CSU Oradea. Confruntarea din fieful campioanei s-a încheiat cu 77-73.

Emi Cățe a vorbit cu jurnaliștii prezenți în BTarena și a spus, pentru început, ce înseamnă pentru el parcursul perfect din sezonul regulat:

„E prima oară în cariera mea la nivel de seniori când am terminat sezonul regulat fără înfrângere. Singura dată când s-a întâmplat a fost la juniori, la Real Madrid. Acum a fost mult mai greu, fiind vorba despre seniori. Mă bucur că am terminat cu bine un meci greu, în care ne-au pus probleme. Mă bucur că am rezistat până la sfârșit, să încheiem sezonul cum ne-am dorit.”

Întrebat dacă U-BT poate încheia stagiunea fără înfrângere pe plan intern, pivotul a adăugat:

„O să fie o provocare de 10 ori mai mare decât a fost până acum. Mă aștept să dăm tot ce avem mai bun, exact cum am făcut și până acum, și, dacă reușim, o să terminăm neînvinși. Dacă nu, vă zic că va fi de 10 ori mai greu decât ce am realizat în sezonul regulat. Titlul este obiectivul nostru numărul unu. Nu putem să zicem altceva.”

În final, Emi a fost rugat să vorbească despre începutul mai greu de meci pe care l-au avut „studenții”:

„Nu pot să-mi explic (n.r. de ce a început U-BT mai greu meciul). Bineînțeles, echipa adversă a jucat foarte bine, cu multă lejeritate. Au marcat unele aruncări deschise. N-au avut pic de presiune, au jucat în deplasare și cred că asta a fost diferența. Ne-am redresat după pauză și ce contează până la urmă?”

Pivotul campioanei en-titre a încheiat duelul cu 8 puncte și 14 recuperări în 25 de minute petrecute pe parchet, totul pentru +17 la eficiență.

Clujenii au ajuns la 35 de victorii consecutive pe plan intern, serie pe care au început-o din finala LNBM de anul trecut. În ceea ce privește primul tur din playoff, alb-negrii vor avea de așteptat câteva zeci de ore pentru a vedea cu cine vor juca.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!