Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia a câștigat și partida din Kazahstan cu BC Astana

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.12.2015

Energia Târgu Jiu a trecut în deplasare de BC Astana, scor final 95-85, în ultimul meci din faza grupelor a FIBA Europe Cup. Scorul pe sferturi a fost 26-16, 23-26, 21-24, 25-19. 

Callistus Eziukwu cu 22 de puncte și 14 recuperări, respectiv Jamar Diggs cu 20 de puncte au fost cei mai buni jucători ai Energiei. De cealaltă parte, din lotul gazdelor, Alexey Zhukanenko a terminat partida cu 27 de puncte marcate. 

Vom reveni cu cronica detaliată a confruntării de la Astana!


La această oră Energia Târgu Jiu joacă în Kazakhstan împotriva celor de la BC Astana, într-un meci din cadrul Grupei K din FIBA Europe Cup. După 20 de minute jucate, oltenii sunt în avantaj pe tabela de marcaj, 49-42.

Băieții lui Antonis Constantinides și-au adjudecat clar sfertul inaugural cu 26-16, urmând să-l cedeze pe al doilea cu 23-26.

Callistus Eziukwu, Jamar Diggs și Lamont Mack, toți cu câte 11 puncte, au fost cei mai buni marcatori ai Energiei în prima jumătate, în timp ce de la gazde s-a remarcat Alexey Zhukanenko cu 12 puncte puse pe tabelă.

Vom reveni cu amănunte și la finalul întâlnirii! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!