Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia a învins Gaz Metan Mediaș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.12.2014

Formația CS Energia Târgu Jiu s-a impus pe teren propriu în ultimul meci al anului 2014 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 77-71 (20-17, 21-7, 13-24, 23-23). Meciul dintre cele două combatante a contat pentru runda cu numărul 13 din Liga Națională. 

G. Watson cu 19 puncte, L. Turner cu 15, L. Darby cu 13 și T. Karpelesz cu 12, au fost cei mai buni oameni ai gazdelor în această confruntare. De cealaltă parte, de la Mediaș s-au evidențiat A. Pustahvar cu 17 puncte, N. Nikolic cu 13, M. Durkovic 12 (12 recuperări), G. Navickas 10, respectiv N. Siladji 10. 

Astfel, Energia a terminat turul cu un bilanț de 6 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce gruparea ardeleană are la activ 5 meciuri câștigate și 7 pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată a duelului de la Târgu Jiu! 

 


După 20 de minute jucate din meciul dintre CS Energia Târgu Jiu și CS Gaz Metan Mediaș, gazdele sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 41-24 (20-17, 21-7). 

 

Principalii remarcați ai oltenilor în prima repriză au fost Darby cu 9 puncte, Karpelesz cu 8 și Turner cu 7, în timp ce de la echipa din Mediaș s-au evidențiat Navickas cu 7 puncte și Durkovic cu 5 puncte și 8 recuperări. 

Meciul dintre cele două formații contează pentru ultima etapă a turului din LNBM.

Vom reveni cu amănunte de la Târgu Jiu!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!