Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia, în așteptarea aflării adversarului din play-off. Porter Troupe:”Mă bucur că nu jucăm cu Asesoftul”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2012

Energia Rovinari a reușit la finele săptămânii precedente calificare în play-off. Gorjenii au trecut peste CSU Sibiu și CSȘ Giurgiu, dar și peste echipe redutabile ale campionatului precum BC Timișoara sau BC Mureș, pentru ca în fine să ajungă pe poziția a 8-a după mai bine de 2 ani în care nu au atins acest obiectiv.

În așteptarea meciul de astăzi împotriva celor de la Polithenica Iași dar și a aflării adversarei din primul tur al play-off-ului, cei doi jucători emblematici ai Energiei, Porter Tropue și Louis Darby au vorbit în emisiunea Fair Play de la radio-ul local.

Mă bucur că nu jucăm cu Asesoftul, pentru că ne-ar fi destul de greu. Sămptămâna aceasta va fi mult mai lejeră decât programul de care am dipsus până acum. - Porter Troupe

Cred că ne-am dori să jucăm împotriva Timișoarei mai mult pentru că au un lot cu mult mai puține schimbări ca și Gaz Metan Mediaș. Nu mă tem de nimeni, nici măcar dacă aș juca la nivel mai înalt cum ar fi Euroligă sau chiar NBA.- Louis Darby 

La finele emisiunii, Louis Darby a comparat  întreaga ”industrie” a baschetului din Statele Unite cu cea din campionatul intern, recunoscând însă aprecierea considerabil mai mare de care are parte în România.

În State e totul diferit de ceea ce se îmtâmplă aici. Lucrurile sunt diferite, sălile și spectatorii la fel. Cred că beneficiez de mult mai mută iubire aici datorită oamenilor care știu să aprecieze cu adevărat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!