Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Rovinari a obținut a 3-a victorie consecutivă în deplasare

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.12.2011

Energia Rovinari se transformă într-o specialistă a jocurilor din deplasare. Lucru confirmat de victoria obținută aseară (sâmbătă, 10.12), la Pitești, scor 78-75, în fața unei echipe de nivel valoric apropiat dar cu serioase probleme în acest sezon la meciurile disputate în Trivale.

Formația pregătită de către Slobodan Nikolic se menține în cursa pentru un loc în playoff-ul actualei ediții de campionat după ce a obținut a 3-a victorie consecutivă în deplasare.

Energia a suferit înfrângeri categorice la începutul sezonului, pe terenul echipelor din Mediaș (scor 91-104), Craiova (76-91), Sibiu (78-115) și Timișoara (75-91). Apoi, gorjenii și-au schimbat soarta cu mâna lor. Revenirea după accidentare a lui David Steffel și integrarea definitivă a lui Louis Darby în angrenajul formației din Târgu Jiu au facilitat victoriile de la Cluj (pe terenul campioanei, scor 92-89), Otopeni (95-86), iar acum la Pitești.

Parcursul recent foarte bun în deplasare ar putea fi desăvârșit în runda a 14-a, atunci când Energia Rovinari se va confrunta cu BC Mureș.

În momentul de față, după 13 meciuri disputate, Energia are șapte victorii și șase înfrângeri, bilanț ce o plasează pe locul al 9-lea în Divizia A. La această situație s-a ajuns după parcursul foarte bun din ultima perioadă, când echipa din județul Gorj a obținut cinci victorii și șase meciuri disputate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!