Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Rovinari, perfectă de la linia de pedeapsă împotriva Stelei

Paul Olar

Paul Olar
11.12.2013

Energia Rovinari a oferit o reprezentație de forță în etapa a-XI-a, câștigând categoric disputa cu Steaua CSM EximBank București. Gorjenii s-au impus cu scorul de 97-70 în Sala Regimentului de Gardă, în urma unei prestații excelente.

Aruncând o privire pe statistică, observăm că băieții lui Florin Nini au avut o seară de excepție la aruncări, izbutind un procentaj de 65% la cele din interiorul semicercului, respectiv de 57% de la mare distanță. Totuși, mai remarcabil este procentajul perfect de la linia de pedeapsă al jucătorilor olteni.

Louis Darby (8/8), Dalibor Djapa (6/6), Porter Troupe (4/4), Tal Karpels (4/4) Ermin Jazvin (2/2) și Giordan Watson (1/1) sunt baschetbaliștii ce și-au transformat fără emoții liberele. De asemenea, Energia i-a fost superioară Stelei din punct de vedere al eficienței (122-58), al recuperărilor (35-24) sau pase decisive (15-11).

Revenind la aruncările de la linia de pedeapsă, trebuie precizat că formația din "Orașul lui Brâncuși" este lidera Ligii Naționale la acest capitol. Jucătorii îmbrăcați în alb și albastru au ajuns în actuala stagiune de 256 de ori la libere, reușind să introducă în coș 82% din încercări. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!