Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Rovinari rămâne invincibilă la concursul de Slam Dunk din cadrul All Star Game-ului

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.03.2012

 Foto:opiniatimisoarei.ro

Câștigarea finalei concursului de Slum Dunk din cadrul celei de-a 8-a ediții consecutive a Al Star Game-ului de către Adrian Guțoaia în fața lui Dominique Archie continuă istoria echipei din Tg-Jiu în această întrecere. 

Deținător al titlului din întrecerea sezonului precedent, Louis Darby a absentat la meciul stelelor de seara trecută pe motivul unor probleme medicale, lăsându-i loc în concursul de Slum Dunk coechipierului său, Adrian Guțoaia.

Aflat la primul său eveniment de acest gen, tânărul originar din Galați, este precedat în competiție reușitelor de sus de alți doi componenți ai echipei Energia, și anume cei doi americani Louis Darby, respectiv Joe Barber.

Întorcându-ne în timp, primul tiltu cucerit de componenții Energiei în cadrul competiției de Slam Dunk este cel al lui Joe Barber, jucător ce a petrecut numai un an pe prima scenă baschetbalistică din România. Aceasta a ajuns în finală cu un alt coleg al său de echipă la momentul dat, Andrei Căpușan, triumfând în fața acestuia cu un dunk dat cu spatele.

În sezonul trecut, a urmat rândul lui Louis Darby să participe în această întrecere, ca rezultat câștigând în fața lui Air Forte printr-o reușită peste trei persoane.

Concluzie? Cei de la Energia par a fi invincibili la această categorie, deși activează doar de 4 ani în baschetul prim divizionar. În cele din urmă rămâne întrebarea: își va apără Energia titlul în această competiție și în sezonul viitor?

1 comentariu la aceasta stire:
  • louisdarby13 :

    Flacarico , lasa-ne ....
    Pai , daca Flacarica Ccarmen Fair-Play , ne lasa in durerea noastra, CU SIGURANTA DA !

    cu 12 ani în urmă (21.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!