Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia s-a impus la Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
13.12.2015

Partida vedetă a adus față în față formațiile masculine Phoenix Galați și Energia Tg. Jiu. Oaspeții au profitat de experiența superioară dobândită în FIBA Eurocup  și au intrat mai bine în meci. Gorjenii s-au desprins la 14 puncte, scor: 23-37 (min.17). Echipa gălățeană nu a dezarmat și a început cursa de urmărire.

Energia a intrat la vestiare cu un avantaj de 8 puncte: scor 30-38. Americanul Jay Threatt jr. a izbutit două coșuri consecutive din afara semicercului, ucraineanul Lemyk a punctat și el iar Pesic a adus echipa gălățeană în avantaj, scor 48-47 (min.29).

Mack și-a ținut echipa în joc cu un coș de 3 puncte venit odată cu sirena care a anunțat terminarea celui de-al treilea sfert. Soarta partidei s-a decis în primele cinci minute din ultimul act când oaspeții au pornit cu un ecart de 12-0 și în ciuda eforturilor gălățenilor din final nu au mai putut fi depășiți. Rezultat final: Phoenix Galați – Energia Tg. Jiu 64-68 (13-22, 17-16, 20-13, 14-17).

Principalii marcatori: Bojovic 14 p, Lemyk 13 p, Tresac 9 p (Phoenix) respectiv Radosavljevic 13 p, Eziukwu 10 p, Diggs 10 p (Energia).    
*Foto: Sonia Baciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!