Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu a câștigat Derby-ul Olteniei

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.04.2015

 

Energia Târgu Jiu s-a impus în această seară la Craiova, în fața formației gazdă SCM Universitatea, într-o restanță din prima etapă a returului. Gorjenii  au câștigat cu scorul de 90-85. Pe sferturi 25-15, 19-23, 17-20, 29-27. Aceasta a fost ultima partidă a sezonului regulat.

Oaspeții au început bine partida și au câștigat primele zece minute cu scorul de 25-15. Craiovenii au răsturnat situația în doar trei minute din cel de-al doilea sfert după un parțial de 12-0. Gazdele nu profită și gorjenii revin la conducerea jocului, 44-38 la pauza mare.

Prima parte a celei de a doua reprize a stat sub semnul echilibrului, dar pe final craiovenii au mai redus din handicapul de pe tabela de marcaj. Trupa lui Mandic egalează în debutul ulimelor 10 minute, 63-63 și se părea că vom avea parte de un final dramatic Nu au fost de acord oaspeții, care s-au desprins la 10 puncte cu 4 minute înainte de finalul jocului 78-68, iar doljenii nu au mai avut tăria să revină.

La partidă au asistat aproximativ 600 de spectatori, mult sub media cu ne-au obișnuit suporterii craioveni.

Pentru SCM U Craiova, Milivoje Bozovic a totalizat 22 de puncte și 4 recuperări, fiind secondat de Travis Bureau cu 16 puncte și 9 recuperări. În replică, de la Energia, Giordan Watson a terminat în double-double cu 14 puncte și 12 pase decisive, iar Andreas Glynadakis a adăugat 16 puncte și 8 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Derby-ul Olteniei
    Felicitari si respect Energia!Transferam tot valul de simpatie si sperante(neimplinite de echipa noastra de suflet)asupra voastra,dorindu-va o prestatie stralucita in Final Four-ul Eurochallenge si o medalie cat mai stralucitoare in campionatul national!

    cu 9 ani în urmă (02.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!