Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu a plecat în Ucraina. Eziukwu și Guțoaia au refuzat să facă deplasarea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.02.2016

Energia Târgu Jiu s-a deplasat în Ucraina pentru meciul 2 al seriei cu Khimik Yuzhny din optimile de finală ale FIBA Europe Cup, după cum anunță sportingorj.ro.

Jucătorii Energiei au fost convinși să renunțe la greva cauzată de problemele financiare , doar pentru meciul cu Khimik Yuzhny. Lotul condus de Hristu Șapera a plecat luni noapte spre Ucraina. Singurii care au refuzat să se deplaseze pentru meciul cu Khimik Yuzhny au fost Callistus Eziukwu și Adrian Guțoaia. Conform sursei citate anterior, se pare cei doi jucători sunt pe cale să-și încheie conturile cu formația gorjeană.

Jucătorii Energiei au efectuat două antrenamente înainte plecării în Ucraina pentru a pregăti meciul cu Khimik Yuzhny.

După revenirea din Ucraina, jucătorii Energiei își vor relua greva dacă nimic spectaculos nu va redresa situația.

Energia Târgu Jiu joacă miercuri, 24 februarie, în FIBA Europe Cup cu Khimik Yuzhny, iar sâmbătă, 27 februarie, are programat meci pe teren propriu în compania lui Phoenix Galați.

foto: Alin Peptan

21 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara allentm :

    Sahistilor
    sau ce alt sport sporeste inteligenta.....gata greva? Pai? V-ati atins scopul? Aaaaa..era doar sa vindeti meciul pitestiului...buun..buni sportivi..sa va traisca...in B...

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    alleeeeen
    Prietene, nu stiu ce fumezi tu pe acolo pe la Timisoara, dar ar cam trebui sa le lasi, ca nu-ti fac bine :)) ! Ar fi trebuit sa te documentezi despre toata situatia, nu numai de la Energia, cat din tot Gorjul..oameni ca tine, cu coeficientul de inteligenta mai mic decat numarul de la pantofi nu ar trebui bagati in seama, dar cand vad cat de destept esti nu pot sa nu iti raspund :)) jucatorii sunt neplatiti de 3 luni, e dreptul lor la greva si lumea a inteles decizia asta..chiar crezi ca a contat faptul ca Sapera a antrenat Pitestiul anul trecut ? :)) E o situatie mult mai complicata decat crezi tu, dar in fine.

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara allentm :

    ei na
    Acuma si tu...iti folosesti toate cliseele intr-o singura poatare...puteai aia cu panofi sa o folosesti peste ceva timp...amice...eu nu am zis ca e bine sau nu in gorj...eu am zis ca s-a vandut meciul.Atat.

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      idiot?
      Creierul tău cat o furnica așa a perceput situația de acolo ? Puteau sa vândă meciul și prezentându-se la meci . Din păcate, situația de acolo chiar este grava și, cred eu , fără ieșire pe termen scurt. Eu cred ca vor sa vândă ucrainenilir și meciul asta , din cauza asta nu și-au luat cu ei pivotul titular și pe Gutoaia

      cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Pacat!
    Păcat de aceasta echipa care nu s-a facut de rusine pana acum in Europa si nici in campionat! Cand te gândesti ca suma drepturilor de TV de la fotbal se poate face o performanță extraordinara de catre toate echipele! Dar suntem prea putini cei ce ne uitam la baschet fata de fotbal.....
    Succes in Ucraina!

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    allentm
    Daca mergeau titularii la Pitesti nu se putea aranja meciul? Nu iti inteleg logica. Tu daca nu ai fi platit 3 luni ai merge la serviciu? Nu inteleg care este logica ta.

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Energia lui Ponta
    Ce se intampla la Energia ma intristeaza pentru ca echipa asta a facut performanta in Europa. S-a luptat si a castigat la echipe - nu de prima mana, astea sunt in Euroliga - mult mai bine cotate. E trist ca I se intampla asa ceva.
    Dar asa se intampla cu orice constructie in care politicul si-a bagat coada. Energia nu a avut o finantare sanatoasa. Ce bine ar fi fost ca si U Cluj, Oradea, Sibiul sau Muresul sa se lafaie in banii unei companii de stat cu pierderi, care primeste subventii.
    In limbajul Uniunii Europene asta se numeste ajutor de stat, tratament preferential. La performantele Energiei a contribuit fiecare roman prin subventiile platite de stat la CEO.
    Imi pare rau pentru Targu Jiu, dar era clar ca dupa ce Ponta moare politic lucrurile nu vor ramane asa. Nici la Energia, nici la Pandurii.

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    • YMCA alin67:

      iti pare rau...
      ...de nu mai poti. Lasati ipocrizia cu parerea de rau. Bucurati-va, chiar echipa clujeana se "infrupta" din lotul Energiei. Si apropos, Clujul cu care echipe a pierdut aroape toate meciurile europene disputate? Cu cele din euroliga? Iar referitor la ajutorul de stat si la limbajul uniunii europene, pot spune doar "mai taie din ele,da-le...". Va dati toti cu parerea.

      cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    !!!!
    care subventii de stat? nu mai luati de bun ce vise baga pe gat....singura energie subevntionata e cea regenerabila...

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      ???
      Cum adică nu sunt subvenții de la stat ? Pai dacă ai pierdere și tu îți continui activitatea , bă mai trimiți și bani către sport , nu înseamnă subvenție? De unde sa ai bani dacă tu cheltuiești mai mult decât câștigi?

      cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Energia
    Nu stiu daca dupa aceasta partida si restuo echipei se va destrama sau nu, greu de spus. Din cate se aude Gutoaia e aproape de Pitesti, iar Lamont Mack tocmai a semnat cu Le Havre. Asta e, multumim Energia.

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    • YMCA alin67:

      multumiti Energiei???
      Multumiti,dar de fapt injurati. Bineinteles si datorita invidiei pe performantele obtinute,cu echipe de mana a treia-patra,ce-i drept.Rezultate obtinute si cu bani din buzunarul vostru (o mare tampenie)!!! Trebuie sa recunosc ca nu toti,dar multi gandesc asa.Probabil echipa se va destrama,dar sa nu-i spuneti lui allentm ca asta joaca la pariuri. Altfel,Pitestiul n-a avut "fata" de asa o vedeta precum Gutoaia ( spre norocul lor).

      cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Clarificari...
    Nu stiu cat de mult are legatura cu baschetul, dar sa clarificam cum e cu pierderile CEO, ca e isterie generala...CEO are de recuperat sume imense pentru carbunele livrat de-a lungul timpului catre diferite CET-uri din tara.Si care nu s-au mai sinchisit sa plateasca. Daca a fost ordin de sus ?! Clar a fost, sa nu stea lumea in frig...Repet, de ani buni...Exemple ( in milioane lei ) : RAAN Severin - 383; Craiova - 299 ; Oradea - 19; Vilcea- 100; ...si altii ...si la noi o sa dispara sportul, in timp ce la altii e totul ok...asta-i viata...

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Cam atat
    Vorbim discutii, Oradea tocmai l-a luat pe Martin Zeno. Bye bye Troupe.

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    • YMCA alin67:

      Bye,Bye....
      Nu l-ati luat voi, dar poate l-au luat altii care s-ar putea sa ia si campionatul.

      cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Esti ok?
      Ai o problema psihica de esti asa vehement anti-Oradea?

      cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    • YMCA alin67:

      Probleme ...???
      Nu fi nesimțit. Discuți cu persoane pe care nu le cunoști. Ce treaba am eu cu Oradea ta?

      cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    gutoaia
    Pe Eziukwu poate il inteleg. Un jucator valoros pt campionatul nostru si care a contribuit decisiv la parcursul european al gorjenilor darGutoia ce a oferit echipei care i -a oferit un contract dupa o petioadalunga de accidentare. Nu a rupg norii nici in campionat nici in Europa. Ba mai mult Energia ia oferit in CV peste 10 meciuri la inalt nivel. Cine este dator ? Eu cred ca flacaul daca a luat 3000-4000 euro vreo 6 luni este dator in continuare

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    CEO
    Nu imi pare rau de Energia. Nu au traditie deloc, s-au ridicat nu doar pe bani publici locali. Bani anuali pentru a ingosa datorii de zeci de milioane de euro de 20 de ani incoace. Desfiintarea!!!

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 2TUberAlles:

      traditie
      :)))) dar tu ce echipa sustii, maestre? chit ca vreti sau nu, ENERGIA TG-JIU va ramane in istoria Romaniei prin performantele realizate in Europa. pana atunci, joc de glezne, te rog frumos!
      bucurati-va de desfiintarea asta, poate mai ciuguliti si voi cate'un jucator

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    !
    Pai ce crezi TDM ca daca nu mai sunt astia, o sa vina alti baieti destepti care vin cu alte idei si tot asa o sa se intample mereu. Nu se va lua nicio masura niciodata cu ei.

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!