Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu-Jiu câștigă meciul trei al semifinalei cu Asesoft Ploiești

Eduard Popa

Eduard Popa
06.05.2015

CS Energia Târgu-Jiu păstrează în continuare speranțe la calificarea în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a învins pe teren propriu, scor 80-78, campioana Asesoft Ploiești, în meciul 3 al semifinalei LNBM. 

Energia a început mai bine partida și grație unei defensive foarte bune a avut un avantaj chiar și de 10 puncte, la scorul de 42-32 și a intrat la pauză cu un avantaj de 7 puncte, scor 44-37, câștigând primele două sferturi cu 20-15 și 24-22. La începutul sfertului trei partida părea să fie la discreția echipei gazde, care ajunsese să aibă un avantaj de 12 puncte, scor 60-48. Dar Asesoftul a reintrat în meci și a echilibrat sfertul trei care s-a terminat 20-20. În sfertul patru prahovenii au ținut aproape de gazde, dar nu au reușit să îi ajungă din urmă, cel mai aproape fiind după un coș de trei puncte al lui Stefan Pot cu 20 de secunde rămase, care a dus scorul la 78-77. Cu toate acestea liberele lui Louis Darby au pecetluit soarta partidei.

Scor final 80-78 iar Energia rămâne în cursa pentru calificarea în finala LNBM, fiind condusă în acest moment cu 2-1 de Asesoft. 

Cel mai bun marcator al partidei a fost Marius Runkauskas de la Asesoft cu 20 de pct, urmat de coechipierul său Ivan Zigeranovic cu 19 puncte și de jucătorul Energiei, Nemanja Milosevic, tot cu 19 pct. 

Vom reveni în curând cu o cronică detaliată a partidei. 

15 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vlad :

    Glyniadakis
    Felicitari acestui jucator senzational al gorjenilor! Astazi ne-a aratat adevarata lui valoare scotandu-l din joc pe Runkauskas, principala arma a adversarilor lui.
    Multa bafta in finala adversarei enrgiei!

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015)
    • CSU Asesoft Ploiești Gabby:

      Glyniadakis
      Daca in primul meci Runkauskas a bagat 25 de puncte, in al doilea meci au aparat mai bine cei de la Enegia si nu a mai reusit atatea puncte, insa gorjenii tot nu au castigat. Si in al treilea s-au gandit sa il elimine... Ce ai putea sa le mai ceri...Au facut ca naiba cand a fost unul eliminat pentru 5 greseli de la ei. Noi cum ar trebui sa facem pentru ca l-au scos din joc pe Runkauskas?

      cu 9 ani în urmă (06.05.2015)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    !
    nu merita, dar Asesoft putea sa castige meciul asta. 2 faulturi in ultimul minut (flowers si pot) facute total gresit. Energia a jucat extraordinar. Mi-e greu sa cred ca mai prinde inca un meci ca asta. Sau chiar 2. Nu cred ca e accidentat Runkauskas.

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vlad:

      Marius
      Si intr-un picior e cel mai bun shooter din campionatul nostru

      cu 9 ani în urmă (07.05.2015)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    !!!
    Felicitari Energiei pentru victorie, finalul putea fi mult mai linistit daca nu "inventa" ciulin tehnicul la porter...plus ca nu am vazut in viata mea ca un arbitru sa incite publicul...rusine lui ciulin!!

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mb :

    Arbitru?!?
    Ciulin a făcut aproape orice sa tina Asesoft in joc. Rusinica!!!

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @Gabby
    Sa ne explici si noua ce masuri au luat arbitrii in primul meci de la Ploiesti, cand musiu Ghita a intrat pe parchet si s-a luat de ei, arbitrii...Bineinteles ca complicii de comentatori de la Digi n-au scos o vorba. Poate ne explici tu, de unde atata marsavie...in schimb au avut grija sa-l elimine pe Constantinides in meciul al doilea. Aud ??!!

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    In plus...
    Daca maine castigam meciul 4, fac pariu ca in decisivul de la Ploiesti se vor regasi doi din urmatorii arbitri : Ciulin, Grigoras, Fabiana, Dragos Nicolae, Alin Faur.Prietenii stiu de ce.

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015)
    • CS Energia Târgu Jiu abu:

      VICTORIE
      Astazi, printr-un joc excelent am reusit sa fim arbitrati maine de grigoras!

      cu 9 ani în urmă (06.05.2015)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    buruiana
    Din fericire, ciulin nu a reusit astazi sa rezolve cazul!
    Dar ce ne facem daca nici grigoras nu reuseste maine? Pe cine punem la meciul 5? Putem oare cu PSD mircea serban? Sau totusi cei de la meciul 2 au fost cei mai buni?

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015) Raspunde
  • CSM Târgoviște kama :

    Neamul gorjean
    abu , ai urmarit meciul la aragaz sau la frigider?
    Jucati ma baschet si lasati aburerile de pe site-uri ca ati ajuns de ras

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @kama
    ...tu continua sa te uiti in cuptorul cu microunde, atotcunoscatorule...ca e lumina si poti zgai la ea...

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    Ultim avertisment!
    Mesaj editat.

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    CAT TUPEU pe asehotii astia!!!
    an de an, cu orice echipa ar juca in play off, acelasi scenariu: vin cu arbitrii dupa ei! SI, dupa ce ca ei fura, tot ei au tupeul sa comenteze si sa jigneasca! Cat tupeu, pana unde va mai merge modul asta de a castiga campionatul? Nu v-ati saturat sa castigati asa si in orice sala mergeti sa jucati in deplasare, lumea sa va injure si sa va strige hotzii, asehotzii!?! Nu v-a ajuns? Stiu ca voi, suporterii ploiesteni, aveti mereu acelasi discurs: suporterii adversarelor voastre sunt penibili, altceva mai stiti?

    cu 9 ani în urmă (07.05.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vlad:

      Grecul
      Spre deosebire de jucatorul vostru de o certa valoare care tot meciul nu face decat sa dea coate si culmineaza cu cel mai jegos tertip baschetbalistic si anume de a intra sub jump-shooter.

      cu 9 ani în urmă (07.05.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!