Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu cedează după prelungiri în Lituania

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.01.2016

Energia Târgu Jiu a pierdut al doilea joc în cadrul fazei superioare din FIBA Europe Cup. Echipa din Gorj a ajuns în prelungiri cu Pieno Zvaigzdes, într-un meci jucat în Lituania. Echipa condusă de Ioannis Diamantakos și Claudiu Alionescu a fost aproape de o victorie, însă sa văzut învinsă după 45 de minute de joc cu scorul de 95-93.

Porter Troupe a fost cel mai bun jucător al Energiei cu 21 de puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. Lamont Mack a totalizat 19 puncte și 3 recuperări,  în timp ce Jamar Diggs a terminat cu 18 puncte, 5 pase decisive și o recuperare.

Ramone Moore a fost cel mai bun jucător al lituanienilor cu 22 de puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări. Andriy Agafonov a contribuit cu 17 puncte și 9 recuperări, iar fostul jucător al lui BC Timișoara, Derrick Low a contribuit cu 11 puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări.

După acest rezultat, Energia Târgu Jiu are o singură victorie în trei partidei disputate în faza „Round 32” a Fiba Europe Cup.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!