Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu-Jiu, fără Antonis Constantinides pe bancă în sfertul decisiv al meciului 2 cu Asesoft

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.04.2015

Energia Târgu-Jiu nu a putut egala seria din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin contra lui CSU Asesoft Ploiești. Formația gorjeană a cedat cu scorul de 81-72 în cea de-a doua confruntare din Sala Olimpia din Ploiești. Un amănunt important al acestei partide l-a consemnat eliminarea lui Antonis Constantinides pentru două greșeli tehnice, iar antrenorul gorjenilor a lipsit de pe banca tehnică pe întreaga durată a sfertului decisiv.

Antonis Constantinides sancționat în urma unei reacții mai puțin așteptate. În ultimele secunde ale sfertului trei, tehnicianul cipriot a aruncat cu mingea în parchet după ce echipa lui nu a reușit recuperarea defensivă. Arbitrul Dragoș Nicolae a considerat acest gest drept unul nesportiv și i-a acordat antrenorului Energiei greșeală tehnică. În acel moment, Antonis Constantidines și-a ieșit din fire și a cerut socoteală arbitrilor extrem de vocal fiind cu greu oprit de secundul Claudiu Alionescu. În urma acestor proteste, Constantinides s-a ales cu trimiterea la cabine.

Înaintea incidentului cauzat de Antonis Constantinides, CSU Asesoft avea doar 3 puncte avantaj, 64-61, cu 5 secunde rămase din sfertului. În urma sancțiunilor dictate de arbitrii, Flowers a transformat cele 2 libere și a marcat în ultima secundă cu un lay-up, pentru 68-61, înaintea actului decisiv.

În sfertul decisiv, indicaţiile de pe bancă pentru Watson și compania au fost dat de către celălalt secund, Christoforos Livadiotes. În acest condiții, Energia Târgu-Jiu nu a putut reveni în partidă după ce a fost condusă condusă cu 68-61 după 30 de minte de joc. Pentru Antonis Constantinides aceasta a fost prima descalificare de când se află pe banca Energiei Târgu-Jiu.

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Dragos Nicolae
    Il astept la Tg-jiu. O sa-i arat ewu niste gesturi nesportive adevarate. Un nesimtit care a intrat in gasca platitilor.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    !!!
    Urmariti ce am scris aseara, dupa primul meci. Ca ne vor ataca arbitrii la oamenii mari, Milosevic si Glyniadakis, de la inceput. S-a adeverit sau nu ?!

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    tupeu de asehoti
    ce slugoi acesti arbitrii, auzi la ei cica gest nesportiv: pai daca e asa, atunci cate suspendari trebuiau sa aibe cei din staful ploiestiului in frunte cu "imaculatul" iacobescu, ca sa nu mai vorbim de permisiunea acestor lingai, gen dragos nicolae, pentru el jefecito- ghitza, big-ul baschetului romanesc, fara de care nicio musca nu misca in tara asta! cata nerusinare!

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dunk :

    Dragos Nicolae
    Nu mi-a placut placut niciodata de acest frustrat pe nume Dragos Nicolae.Incearca sa-si faca un nume in arbitraj dar nu inspira decat mila,un frustrat.Cand a intrat Ghita in teren ieri,sau cand Iacobescu se bulbuca urland la masa oficiala de ce nu a dat dovada de asa "corectitudine"??Asehotii au vrut sa fie siguri pe cele doua meciuri,le-a fost frica de Energia.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea csmbasket :

    :-)
    Voi credeti ca acum 2 ani sau anul trecut BC Mures,respectiv CSM Oradea au pierdut finala pentru ca erau echipe mai slabe ? Nu ! In 2013 nu imi amintesc de tactica arbitrilor dar anul trecut tot la oamenii mari Denison, Hallik,Tibirna au fluierat a gramada de faulturi. A fost o partida in care in sfertul 4 nu au trecut 60 de secunde si Oradea avea 5 faulturi facute. Imi pare rau pt. Energia pentru ca dupa parerea mea in momentul de fata e echipa mai buna .

    cu 9 ani în urmă (01.05.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    ultima faza
    Dar ce ziceti de ultima faza din sfertul 3 dupa ce a fost eliminat Constantinides. Mai era o secunda de atac, Flowers a primit mingea la centrul terenului si intr-o secunda ajunge sa dea lay-up

    cu 9 ani în urmă (01.05.2015)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      La faza aia
      Pe timer-ul celor de la Digi mai era o secunda care de fapt a durat vreo 3 sau 4 pana sa ajunga la 0. Totusi lumina rosie de pe panou s-a aprins dupa ce mingea a plecat din mana lui Flowers.

      cu 9 ani în urmă (04.05.2015)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Penibil
    De cand tot spun eu ca acest Dragos Nicolae e orice altceva dar nu arbitru de baschet. Intr-adevar asehotzii au castigat multe meciuri in trecut pe mana fluierasilor dar pe nulitatea asta cu fluier in gura nu o poti acuza de favoritism, el atat poate. M-am tot intrebat in ultimii ani cine il vrea acolo sus de il tot impune desi el e total pe langa fenomen.

    cu 9 ani în urmă (04.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!