Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu întâlnește acasă pe BCM U Pitești

Valentin Todea

Valentin Todea
12.02.2016

Formația pregătită de Hristu Șapera dispută ultimul meci din prima fază a sezonului regulat în fața propriilor suporteri, adversara fiind BCM U Pitești. Disputa va lua startul sâmbătă, cu începere de la ora 19.

În ultima etapă, Energia a suferit o înfrângere pe terenul Stelei, scor 75-62, în timp ce Piteștiul a cedat de asemenea în deplasare, scor 85-69 în confruntarea cu BC Timișoara.

În ceea ce privește situația din clasament, oltenii se situează pe poziția a 8-a, în timp ce gruparea din Argeș este penultima, la egalite de puncte cu alb-violeții antrenați de Nenad Mandic.

Trupa din Târgu Jiu conduce cu 12-6 în întâlnirile directe dintre cele două echipe, adjudecându-și ultimele 6 dueluri. În turul actualei ediții din Liga Națională, Porter Troupe și compania au câștigat în Trivale cu 80-87.

Meciul va fi arbitrat de Laszlo Bukuresti, Istvan Bertalan și Cristian Trofim.

*Foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!