Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu, pe cale să renunțe la Lamont Mack

Paul Olar

Paul Olar
08.02.2016

Energia Târgu Jiu va renunța la serviciile lui Lamont Mack. Hotărârea a fost anunțată prin intermediul președintelui Alin Bădescu, care a acordat o declarație site-ului sportingorj.ro:

„Decizia e luată și irevocabilă. S-a făcut o adresă impresarului, așteptăm să vedem în ce condiții ne despărțim. Oricum, Mack nu mai este component activ al echipei, este în lot pentru că încă mai are contract, dar nu este un jucător pe care să-l mai folosim. Trebuia să dăm un semnal de autoritate.”

De asemenea, oficialul gorjean a mărturisit faptul că Energia se va orienta pe piața transferurilor ca să suplinească plecările lui Mack și Lazar Radosavljevic.

„Trebuie acum să ne gândim și cum umplem gaura lăsată de cei doi, Mack și Radosavljevic. Până la meciul cu Piteștiul trebuie să aducem măcar un jucător pe poziția 4. Iar până la confruntările din Europe Cup sau Cupa României și pentru play-off trebuie să-l aducem și pe al doilea”, a spus Bădescu, conform sportingorj.ro.

*Foto:csenergia.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • tsc_1980 :

    Antonis
    Si asa au rotatie scurta, dupa ce l-au pierdut pe Lazar, daca il mai pierd si pe Mack, poate prind locul 8!

    cu 8 ani în urmă (08.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Re
    Si solutia ta care este, ca la constatari ne pricepem toti...

    cu 8 ani în urmă (08.02.2016) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    moment nepotrivit
    Consider ca nu era nici momentul nici situația potrivita sa se dea un astfel de "semnal de autoritate", mai ales ca aduce mai mult cu unul de mari orgolii. Toti vorbesc de atitudinea exagearata, fara sa spuna ce s-a intamplat de fapt. Excluzand meciul de mâine care nu contează prea mult,dacă pierdem sâmbătă cu Pitestiul, luni la Dinamo și miercuri cu Khimik,scenariu posibil în condițiile actuale, semnalul se transforma in unul de genul "la revedere" și singurii care vor pierde cu adevărat sunt ca întotdeauna, "fraierii" de suporteri. Restul își vor lua calabalacul, împreună cu autoritatea și orgoliile și se vor muta în locuri mai călduțe. Sper din tot sufletul sa câștigăm măcar doua din următoarele 4 meciuri. Nu pentru Sapera sau conducere ci pentru noi, singurii care contam.

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Asa da! E binevenit la alte echipe daca isi schimba atitudinea! Pentru comportamentul la TG Jiu trebuia sa plece si daca era cu o zi inainte de finala! Jucatori sunt pe toate drumurile! Bani sa ai! Noi l-am gasit pe Lee dupa ce nu a jucat atata timp si e prea bun!

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!