Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu și Khimik se întâlnesc astăzi

Paul Olar

Paul Olar
17.02.2016

Sala Sporturilor Trivale din Pitești va găzdui o nouă partidă de FIBA EuroCup. Energia Târgu Jiu își măsoară forțele cu BC Khimik Yuzhne. Partiva va demara la ora 19:00, putând fi urmărită în direct prin intermediul postului Digi Sport 4.

Confruntarea de astăzi va fi prima dintr-o serie de trei pe care le propune această fază a competiției. Practic, formația ce obține două victorii se va califica în sferturile FIBA EuroCup.

Deși joacă acasă, Energia nu traversează o perioadă promițătoare. Formația antrenată de Hristu Șapera a fost eliminată luni din Cupa României de către Dinamo. De asemenea, în Liga Națională, gorjenii au bifat 10 victorii și 12 eșecuri.

În schimb, Khimik o duce mult mai bine în competiția internă. Baschetbaliștii pregătiți de Oleg Yushkin au un bilanț de 18 succese și doar 3 înfrângeri. Dacă tot am menționat gruparea ex-sovietică, putem arunca o privire peste lotul viitorilor adversari.

Astfel, Khimik are în componență doar doi jucători străini, în persoanele americanilor Matt Shaw și Branden Frazier. Ultimul amintit este și cel mai bun marcator al echipei în FIBA EuroCup, cu o medie de 17.2 puncte.

*Foto - fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!