Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Enrico Tucker a semnat cu o formație din Danemarca

Paul Olar

Paul Olar
09.09.2013

Enrico Tucker, fostul baschetbalist al celor de la BC Miercurea Ciuc, își continuă cariera în Europa. Fundașul a semnat cu gruparea daneză Fog Naestved și îl va înlocui la echipă pe conaționalul Chris Moon, care a fost nevoit să se întoarcă în Statele Unite din cauza unor probleme de familie.

Conducătorul de joc american a evoluat în țara noastră în perioada 2010-2012, strângând 63 de prezențe în Liga Națională, cu medii de 16.5 puncte, 2.9 recuperări, 2.8 pase decisive și 13.8 la eficiență.

Tucker a jucat la nivel de colegiu pentru Universitate Minnesota, respectiv Pepperdine, absolvind în anul 2009. Ultima dată, sportivul de peste ocean a îmbrăcat maieul spanilor de la Azpeitia.

*Foto: Biro Zoltan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!