Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Enrico Tucker și-a reziliat contractul cu Miercurea Ciuc

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.04.2012

Enrico Ramon Tucker, americano-mexicanul care a petrecut ultimii doi ani alături de BC Miercurea Ciuc, și-a reziliat contractul cu formația din județul Harghita. El nu a evoluat în ultima etapă din sezonul regulat, în partida pierdută, scor 89-96, împotriva lui CSȘ Giurgiu.

Tucker a venit în România la începutul sezonului competițional 2010/11. El a bifat 36 prezențe în primul sezon, respectiv 30 în cel de-al doilea. În cele 28 de partide jucate în sezonul regulat al actualei ediții de campionat, incluzând jocul cu CS Otopeni, Rico a avut medii de 16.4 puncte, 3.0 recuperări, 2.6 pase decisive, 2.2 intercepții și 3.1 posesii pierdute pentru 13.5 la eficiență.

Ciucanii vor întâlni pe Poli Iași în barajul pentru menținerea în Divizia A. Seria se va desfășura în sistemul cel mai bun din trei meciuri.

3 comentarii la aceasta stire:
  • attitude_vs_altitude :

    khmmm
    i-a fost reziliat mai bine zis, dar ma rog :). Voi stiti mai bine.

    cu 12 ani în urmă (06.04.2012) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    economii
    Echipele romanesti continua sa faca economii, intr-un mod neortodox si probabil incorect. Rusine !!!

    cu 12 ani în urmă (06.04.2012) Raspunde
  • katicabogar :

    attitude_vs_altitude
    de unde stii tu ca i-a fost reziliat contractul? habar nu ai si vorbesti aiurea. e real ca echipa si antrenorul nu sunt cei mai buni dar el e un jucator bun si si-a reziliat contractul pentru ca e plictisitor sa joci si sa nu castigi stiind ca este un jucator bun doar ca de unu singur nu se poate castiga..

    cu 12 ani în urmă (06.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!