Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Enzo Vescan, career-high în Liga 1

Enzo Vescan, career-high în Liga 1

CSM CSU 2 Oradea a pierdut duelul din capitală cu Laguna București din etapa a 11-a a Ligii 1 la baschet masculin, scor 85-76, într-o partidă jucată duminică (13.02).

Enzo Vescan a reușit cea mai bună prestație a carierei în Liga 1, terminând acest duel cu 32 de puncte și 7 recuperări (6 defensive). Sportivul în vârstă de 19 ani a avut și 6 posesii pierdute, cele mai multe din tabăra bihoreană, comițând și 4 greșeli personale.

În privința cifrelor din acțiune, Vescan a avut 11/24, majoritatea încercărilor venind de la distanță (8/19). Procentajele mai bune le-a avut din interiorul arcului de cerc, din mai puțin aruncări, 3/5.

Vescan a fost la al doilea meci în Liga 1 cu minim 30 de puncte înscrise la final, într-o singură dispută din acest sezon terminând cu mai puțin de 10 puncte.

Opt apariții are în acest sezon jucătorul celor de la CSM Oradea în Liga 1, cu medii de 22.4 puncte, 4.8 recuperări, 2.1 intercepții și 2.0 pase decisive, dar și 3.4 posesii pierdute.

CSM 2 Oradea a încasat a patra înfrângere consecutivă și după un debut de sezon cu 5-0, acum stă pe locul al șaptelea cu 5-4 bilanț.

*foto: Roby Boroș / fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!