Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eric Nottage a debutat pentru Dinamo București

Eric Nottage a debutat pentru Dinamo București

Dinamo București a câștigat derby-ul bucureștean cu Rapid, scor 80-59, într-un meci disputat duminică seară, 14 noiembrie, în Sala Dinamo.

La această partidă și-a făcut debutul Eric Nottage, ultimul transfer perfectat de gruparea din Ștefan Cel Mare.

Nottage va împlini 27 de ani la începutul lunii decembrie. El măsoară 1.89 metri și este un jucător de poziția 1. El sosește de la Antibes, din liga secundă a Franței, acolo unde a bifat trei prezențe în acest start de sezon.

În stagiunea precedentă, Eric Nottage a jucat în Elveția la SAM Massagno. În 24 de partide el a avut medii statistice de 16.0 puncte, 7.0 pase decisive și 5.4 recuperări pentru 20.2 la eficiență.

În cariera sa profesionistă, Nottage a mai jucat în Slovacia la Nova Ves și în Georgia la Delta Tskum-Apkhazeti.

La primul meci în echipamentul lui Dinamo, Eric Nottage a fost folosit timp de 15 minute și și-a trecut în cont 3 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. El a încheiat cu 0/2 de la 2 puncte și 1/2 de la 3 puncte, pentru un indice al eficienței de 9 unități.

foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!