Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eric Thompson: „Abordăm meciul fără presiune”

Eric Thompson: „Abordăm meciul fără presiune”

CSO Voluntari caută să îi administreze lui U-BT Cluj primul eșec pe teren propriu pe plan intern în duelul din această seară, 15 martie, de la ora 19.00. Partida o să fie transmisă pe Digisport 3, LookSport și YouTube FRB TV.

Eric Thompson a vorbit pentru baschet.ro despre duelul de la Cluj-Napoca, unde se întâlnesc formațiile cu cele mai puține înfrângeri în acest sezon:

„A fost o experiență bună de învățare atât pentru mine, cât și pentru echipă duelul nostru cu Clujul din Cupa României. Ce s-a schimbat de atunci e că am învățat să avem mai multă încredere în noi, indiferent de rezultat. Diferența pentru meciul de azi o reprezintă faptul că suntem mult mai pregătiți provocării și abordăm totul cu încredere maximă.”

Miza este mare, un succes al ilfovenilor aducând echipele la egalitate în privința bilanțului de victorii-înfrângeri:

„Nu aș zice că o să fie presiune, dar aștept experiența și atmosfera din sală. Lumea știe că e vorba despre două echipe care vor lupta pentru victorie și învingătoarea trece pe primul loc în clasament.”

„Cui nu-i plac provocările?”

Pivotul a spus că nu există presiune în rândul echipei sale pentru acest meci:

„Abordăm meciul fără presiune și era deja pe lista noastră de ceva timp. O să fie o provocare duelul de la Cluj, dar hei, cui nu-i plac provocările?”

Lupta în căciulă poate fi decisivă în această seară:

„Toți cei cinci oameni din ambele echipe joacă un rol important. Mă aștept să joace agresiv împotriva mea, punând multă presiune pe mine. Abia aștept match-up-ul din căciulă!”

Thompson traversează o perioadă excelentă, cu 13 meciuri la rând în double digits:

„Sincer, în ultimele partide am dus la capăt doar ce am primit. Am lăsat jocul să curgă în direcția mea și pe coechipieri să mă găsească în pozițiile potrivite. Am înțeles ce-și dorește antrenorul să produc în fiecare meci. Țelul meu pentru orice joc este să protejez panoul nostru și să vin cu recuperări, iar faptul că și marchez e un bonus.”

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!