Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eric Thompson, al treilea jucător care pleacă de la CSO Voluntari

Eric Thompson, al treilea jucător care pleacă de la CSO Voluntari

Chiar dacă sezonul 2022-2023 al Ligii Naționale de Baschet Masculin încă nu s-a încheiat, echipele încep să se pregătească pentru următoarea stagiune, iar una dintre cele mai active formații este CSO Voluntari.

Ilfovenii au anunțat că vor evolua, în premieră, în European North Basketball League, și de asemenea au consemnat, pe paginile oficiale, despărțirea de Toddrick Gotcher și de Rolland Torok.

Astăzi, 23 mai, CSO Voluntari au anunțat că nici Eric Thompson, cel care a jucat în perioada 2021-2023 în echipamentul alb-albastru, nu va continua în lotul lui Ainars Bagatskis. Pivotul american a contribuit la cea de-a doua Cupă câștigată de către CSO Voluntari și la medalia de argint obținută în 2022, în campionat.

În sezonul 2021-2022, Thompson a adunat 12.1 puncte, 9.1 recuperări și 1.2 pase decisive, în timp ce, în actuala ediție, jucătorul în vârstă de 30 de ani a strâns 6.9 puncte și 7.5 recuperări.

„𝗖𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹 𝗿𝗲𝗯𝗲𝗹 𝗱𝗶𝗻 𝗦𝗨𝗗.

Așa a început povestea lui Eric Thompson la Voluntari. Și nu putem spune că s-au schimbat prea multe, însă la “nebunia” lui am aflat cu fiecare zi care a trecut că se adaugă multe, atât de multe calități.

Luptător, sufletist, un coechipier de nota 10, cu dorință de victorie și mereu pregătit să treacă peste orice problemă pentru a da totul pentru echipa sa.

Câștigător de Cupa României, finalist al LNBM, specialist în dunk-uri de senzație și cu siguranță unul dintre cei mai iubiți jucători care au trecut pe la clubul nostru, Eric își încheie aventura în alb-albastru după doi ani, cu multe amintiri și un loc în familia noastră pentru totdeauna.

Noi îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru club, comunitate în special și acest oraș și îi urăm mult succes în următoarele provocări ce îl așteaptă!”, este comunicatul publicat de formația ilfoveană.

CSO Voluntari a terminat stagiunea pe locul 5, fiind eliminată în sferturile de finală ale LNBM de către BC CSU Sibiu.

4 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Sa fie asta un semnal ca s-au terminat banii pentru baschet si pentru sezonul care va prinde si an electoral mai bine directioneaza banii pe concerte si mititei?

    Sau doar s-a facut o sedinta de bilant si au ajuns si ei la concluzia ca au platit prea mult pentru ce au livrat unii jucatori.

    cu 11 luni în urmă (23.05.2023)
    • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

      Mda
      Probabil, avand in vedere competitia europeana in care vor participa, va exista o reducere de 10-15% a bugetului, dar pana acum, cu exceptia lui Torok, care sper eu si sunt semnale ca se intoarce acasa, nici Thompson si nici Gotcher nu au mai livrat anul acesta ce au promis. Pe Gotcher mi-ar place enorm sa-l vad la Oradea in capacitatea de shooter in locul lui Holt. Dupa 1 Iunie putem incet incet sa discutam de bugete, loturi, ambitii.

      cu 11 luni în urmă (23.05.2023)
    Raspunde
  • Ricardo :

    Voluntari
    Nu cred ca este cazul sa vorbim despre bugete încă.... Rapid va avea un buget generos la fel U BT și Oradea, dar nici Voluntariul nu va fi mult mai prejos.... Este normal ca noul antrenor sa mizeze pe alți baschetbaliști străini..

    cu 11 luni în urmă (23.05.2023) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    Voluntari
    oare s-a spart borcanul cu miere?

    cu 11 luni în urmă (24.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!