Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eric Thompson continuă la CSO Voluntari

Eric Thompson continuă la CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat continuarea colaborării cu Eric Thompson. Pivotul american va petrece al 2-lea sezon în Ilfov, după ce în prima stagiune în România a reușit să câștige Cupa României și să joace finala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Înalt de 2.07 metri, Thompson este un jucător de poziția 5. El va împlini 29 de ani la începutul lunii august, anul curent.

În LNBM a jucat 38 de partide în sezonul recent încheiat și a avut cifre statistice de 12.2 puncte, 9.2 recuperări și 1.2 pase decisive pentru 17.7 la eficiență. În Cupa României au jucat 6 partide și s strâns 10.3 puncte, 9.3 recuperări și 1.7 pase decisive pentru 18.5 la eficiență.

Thompson și-a început cariera profesionistă în Germania la ETB Wohnbau, iar înainte să ajungă în România a mai trecut pe la Swiss Central Basketball, Hapoel Eilat și Hapoel Beer Sheva.

Până în acest moment CSO Voluntari l-a mai anunțat la nivelul lotului de jucători pe Lucas Tohătan, informație furnizată în premieră de site-ul nostru.

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Voluntariul este echipa cel mai aproape de a-și creiona lista de jucători pentru sezonul viitor.
    Și-au păstrat "axila centrală" (ca să mă exprim modern": Vasiliauskas, Gotcher Vida, Torok, Thompson și l-au adăugat pe Lucas. Cred că sunt destul de aproape de a-și adăuga și ultimii 3 străinii, foarte curios sunt cum vor completa puzzle-ul.

    cu 1 an în urmă (13.06.2022)
    • Ricardo:

      Gyke
      Extraordinara mutarea prinnpastrare pivotului. Am văzut acum cateva zile ca Vasiliauskas a plecat joacă undeva in Canada daca nu gresesc! Ai ceva cunoștințe cu privire la asta?

      cu 1 an în urmă (13.06.2022)
    • Suporterrrr:

      Vasiliauskas
      Joaca in Australia momentan, dar doar vara, pana se termina campionatul lor. Dupa revine la Voluntari.

      cu 1 an în urmă (13.06.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      Joacă în Canada, în pauza din Europa, foarte probabil cu acceptul clubului.
      Am văzut că a dat deja aseară 11 puncte și e coleg de echipă Xavier Rathan Mayes, vechiul meu prieten, care și el a terminat sezonul acum vreo lună în prima ligă din Australia.

      cu 1 an în urmă (13.06.2022)
    Raspunde
  • Pop Dorel :

    Ricardo
    Întreabă-l pe domnul Isaila ,le știe pe toate!!!

    cu 1 an în urmă (13.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!