Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eric Thompson, double-double în victoria cu Rapid București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
06.03.2022

Eric Thompson, double-double în victoria cu Rapid București

CSO Voluntari a câștigat primul meci disputat pe teren propriu, după o pauză de mai bine de o lună. Elevii lui Sasha Ocokoljic au trecut cu scorul de 84-65, în fața celor de la Rapid București și au ajuns la un bilanț de 16 succese și 2 eșecuri în Liga Națională.

Pentru al doilea meci la rând, Eric Thompson a fost cel mai bun jucător al ilfovenilor. Deși a evoluat doar 21 de minute, pivotul american a avut un double-double electrizant, cu 15 puncte și 15 recuperări (5 ofensive).

Pe lângă acestea, el a mai adăugat 2 pase decisive, 2 capace și o intercepție. Eric a finalizat 4/6 aruncări din acțiune și 7/9 de la linia de libere, terminând cu un indice al eficienței de +29.

În acest sezon, Thompson are medii de 13.2 puncte, 9.4 recuperări și 1.4 pase decisive. De asemenea, el este lider la capace în campionat, cu o medie de 1.7 pe meci.

Următorul meci pentru CSO Voluntari va fi reeditarea finalei din Cupa României, cu SCM U Craiova. Acest duel reprezintă o restanță din etapa a 14-a a Ligii Naționale.

*foto: Iuli Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!