Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erick Neal a fost ales în echipa etapei inaugurale din grupele FIBA Europe Cup

Erick Neal a fost ales în echipa etapei inaugurale din grupele FIBA Europe Cup

Prestația din partida cu Patrioti Levice, pierdută de către CSM Oradea pe teren propriu cu 91-93, l-a dus pe Erick Neal în topul performanțelor din runda inaugurală a grupelor FIBA Europe Cup.

Fundașul american s-a evidențiat cu 30 de puncte, 7 pase decisive și 4 recuperări în 30 de minute, perioadă în care a pierdut în 4 rânduri mingea. Cifrele sale au fost suficiente pentru +31 la eficiență.

Neal a arătat excelent din spatele arcului de cerc, cu cele 8 aruncări bune din 12 încercări, în vreme ce la nivelul aruncărilor de două puncte a stat cu 2/4, iar la libere cu 2/2.

Baschetbalistul celor de la CSM Oradea a fost printre liderii ofensivi ai primei runde, doar Tajd Eaddy de la Karhu Basket fiind capabil să înscrie tot 30 de puncte.

Pe lângă Neal, în echipa etapei se regăsesc Taveion Hollingsworth (AEK Larnaca), Tanner Omlid (FC Porto), Marko Loncovic (Sporting Lisabona) și Travis Taylor (Keravnos), fanii având posibilitatea să-l voteze pe jucătorul lui CSM Oradea drept MVP-ul primei săptămâni din grupele FIBA Europe Cup.

Următorul meci pe plan european pentru CSM Oradea va avea loc pe 25 octombrie, de la ora 18.30, în fieful celor de la Kataja.

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!