Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erick Neal, ales în echipa rundei cu numărul 5 din FIBA Europe Cup

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.11.2022

Erick Neal, ales în echipa rundei cu numărul 5 din FIBA Europe Cup

CSM Oradea a câștigat categoric în penultima rundă din faza grupelor din Europe Cup și ocupă primul loc în ierarhie înaintea ultimului joc. Leii Roșii au trecut cu scorul de 90-62 de Rilski Sportist și sunt la un pas de calificare în faza următoare.

Erick Neal a fost omul meciului pentru bihoreni în succesul din Bulgaria. Baschetbalistul american a încheiat confruntarea de miercuri seara cu 16 puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive, pentru un indice al eficienței de +24.

Fundașul Oradiei a transformat 7/11 aruncări din acțiune, respectiv 2/3 din spatele arcului de cerc. Evoluția sa din jocul cu Rilski Sportist i-a adus prezența în cinciul ideal al etapei în FIBA Europe Cup. El a mai fost ales în echipa săptămânii în FIBA Europe Cup în etapa cu numărul doi. Mark Ogden i-a urmat exemplul în runda cu numărul patru.

Linia ideală a etapei este completată de următorii jucători:

Christian Sengfelder (Brose Bamberg): 21 de puncte, 11 recuperări, 3 intercepții, +29 eficiență

Devonte Upson (Hapoel Haifa): 15 puncte, 15 recuperări, 2 capace, +29 la eficiență

Jaren Lewis (HAKRO Merlins Crailsheim): 15 puncte, 7 recuperări, 7 pase decisive, +27 la eficiență

Lee Moore (Anwil Wloclawek): 29 de puncte, 5 recuperări, +27 la eficiență

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!