Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erick Neal: „Defensiva funcționează mai bine de la un meci la altul”

Erick Neal: „Defensiva funcționează mai bine de la un meci la altul”

CSM CSU Oradea continuă să rămână cu bilanț perfect în Oradea Arena, după 85-68 sâmbătă seara (22.10) în duelul cu Dinamo București din etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Erick Neal a contribuit cu cifre apropiate de double-double (17 puncte, 9 pase decisive) și a făcut pentru început caracterizarea jocului pentru csmoradea.ro:

„A fost un meci bun pentru noi. Defensiva funcționează mai bine de la un meci la altul. Este limpede că ne cunoaștem mai bine de la un meci la altul și cred că acest lucru se vede. Îmi place să joc cu acești băieți și se pare că sentimentul este reciproc.”

Americanul are meciuri consecutive cu multe assist-uri, acum cu Dinamo fiind aproape de double figures la acest capitol după ce în FIBA Europe Cup a adunat 15 în fața lui Rilski Sportist:

„Este important ca mingea să intre în coș ca pasele mele să fie contabilizate. După cum am spus deja, ne simțim tot mai bine împreună, ne cunoaștem mai bine și acest lucru înseamnă implicit că ne simțim în teren tot mai bine. Îmi place să pasez și mă bucur când îi găsesc pe băieți în poziții favorabile de a marca.”

Neal a vorbit puțin și despre următorul meci european pentru orădeni, pe teren propriu cu Kangoeroes Mechelen:

„Va fi o nouă provocare, un nou meci, o cu totul altă abordare. Sunt de părere că multe depind de noi. Va trebui să facem o pregătire adecvată pentru acest oponent. Cred în echipa noastră și sunt optimist în ceea ce privesc șansele noastre de a câștiga. Fără îndoială este un meci de care avem mare nevoie în lupta pentru calificare.”

La final acesta a încheiat prin a spune cum s-a acomodat la Oradea:

„Am fost primit cu brațele deschise. Am colegi de excepție și staff-ul este pe măsură. Mă simt foarte bine la Oradea. Sunt fericit cu decizia de a veni aici. Îmi plac atmosfera și publicul. Mă simt bine să joc în această sală și în fața acestor oameni.”

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!