Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erick Neal: „Este foarte bine că ne-am apărat terenul propriu”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
01.05.2023

Erick Neal: „Este foarte bine că ne-am apărat terenul propriu”

CSM Oradea a luat o opțiune serioasă la calificarea în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. Bihorenii au 2-0 la general în seria cu BC CSU Sibiu, după ce în meciul al doilea de pe teren propriu s-au impus cu 93-67.

Erick Neal a fost cel mai bun marcator al Leilor Roșii în meciul de duminică. Americanul a terminat cu 20 de puncte și 6 pase decisive, transformând 8/12 aruncări din acțiune. Iată ce a avut acesta de spus după meciul doi:

„A fost un început de partidă greu pentru noi. Ne-au lipsit multe dintre lucrurile pe care le avem de obicei în acel moment al jocului. Ne-am redresat pe parcurs și în cele din urmă am obținut o victorie importantă. Respect echipa adversă, au luptat și au au oferit o replică foarte bună. Este foarte bine că ne-am apărat terenul propriu și sunt foarte mândru de acest lucru. Mulțumesc suporterilor că vin să ne susțină.

Antrenorul și staff-ul tehnic mă încurajează și îmi cer să fiu eu însumi pe teren. Pe de altă parte mă bucur foarte mult dacă suporterilor le place jocul meu, desigur. Știu că este foarte multă muncă în spate.

„Seria nu este încheiată. Scorul este 2-0, dar trebuie să câștigi trei meciuri pentru a te califica mai departe. Ne deplasăm la Sibiu, acolo unde ne dorim să obținem victoria și să avansăm în finala campionatului. Cu siguranță va fi o provocare, dar vom încerca să jucăm mai bine și să avansăm în finală.”, a spus Neal, conform csmoradea.ro.

Meciul trei al seriei dintre CSM Oradea și CSU Sibiu va avea loc joi, 4 martie, de la ora 19:00 și va putea fi urmărit pe Digi Sport 2, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: Facebook/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!