Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erick Neal este MVP-ul etapei a 19-a a Ligii Naționale

Erick Neal este MVP-ul etapei a 19-a a Ligii Naționale

Luni, 29 ianuarie, s-au desfășurat ultimele două jocuri din etapa a 19-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, prima din faza a doua a competiției. FC Argeș Basketball s-a impus pe terenul Coronei Brașov (80-70), în timp ce CSM Oradea a trecut fără probleme de CS Rapid București (86-69).

Chiar dacă era considerat drept un derby al rundei, vicecampioana României a controlat disputa din Giulești, câștigând trei din cele patru sferturi. Liderul bihorenilor a fost Erick Neal, care a adunat 22 de puncte, 9 pase decisive, 3 recuperări și 3 intercepții, terminând cu un indice al eficienței de +30.

Fundașul american a avut 4/5 la aruncările din interiorul semicercului (80%), 3/6 la aruncările de la distanță (50%) și 5/6 la aruncările libere (83%).

Datorită acestei evoluții, Erick Neal este, în opinia noastră, MVP-ul etapei a 19-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În acest sezon, jucătorul de 28 de ani are medii de 14.3 puncte, 7.6 pase decisive și 3.6 recuperări. CSM Oradea are un bilanț de șapte victorii și două înfrângeri și ocupă locul al doilea în Top 10.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!