Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erick Neal este MVP-ul etapei a noua din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.11.2023

Erick Neal este MVP-ul etapei a noua din Liga Națională

CSM Oradea a încheiat în forță turul primei faze de campionat. Bihorenii au trecut de CS Vâlcea 1924 în etapa recent încheiată, cu scorul de 74-90, pentru a ajunge la un bilanț de 7-1, sufficient în vederea ocupării primului loc în Conferința B. Trupa pregătită de Cristian Achim a pierdut doar cu CSU Sibiu.

Erick Neal a fost din nou decisiv pentru Leii Roșii. Principalul playmaker al echipei a terminat cu +30 la eficiență pentru a își conduce echipa către o nouă victorie. Fundașul american a fost MVP-ul etapei datorită prestației în care a adunat 23 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

Neal a transformat toate aruncările din interior în meciul cu Vâlcea, pentru ca la final să stea cu 9/12 din acțiune, cele trei ratări venind în urma celor cinci aruncări de la distanță. De asemenea, el a avut 3/3 de la linia de libere, iar în cele 28 de minute petrecute de el pe parchet, Oradea a fost la +28.

CSM Oradea va sta în prima etapă din retur, iar la începutul lunii decembrie va da piept cu CSU Sibiu în etapa a 11-a. Până la acel meci, vicecampionii vor juca în FIBA Europe Cup cu Legia Varșovia.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!