Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erick Neal: „Sunt sătul de înfrângeri și să fim certați pentru ele”

Erick Neal: „Sunt sătul de înfrângeri și să fim certați pentru ele”

Miercuri, 24 ianuarie, CSM Oradea s-a impus cu scorul de 90 la 77 în fața lui ZZ Leiden, într-un meci din faza a doua a FIBA Europe Cup. Datorită acestui succes, bihorenii păstrează șanse de calificare în sferturile de finală ale competiției.

În ciuda victoriei din Oradea Arena, Erick Neal, principalul marcator al roș-albaștrilor, a enumerat greșelile pe care le-a comis echipa sa în duelul cu olandezii:

„Este foarte clar că nu a fost un meci reușit pentru echipa noastră. Așa cum s-a exprimat și domnul antrenor înaintea mea, am comis prea multe greșeli, concentrarea nu a fost acolo. Toți am fost sub nivelul nostru obișnuit, pe care ne așteptăm să-l avem în fiecare meci. E clar că putem să jucăm mai bine în ambele faze. Trebuie să jucăm mai bine decât atât. În ceea ce mă privește am fost principalul marcator al echipei, dar e clar că am irosit câteva oportunități pe care de regulă nu le greșesc. Trebuie să lucrez mai bine la antrenament. Firește sunt încântat de faptul că am câștigat. Mă bucură faptul că prin acest rezultat rămânem în lupta pentru calificare. Mai avem un meci în această fază din FIBA Europe Cup pe care ne dorim foarte tare să-l câștigăm”, a spus Neal, conform csmoradea.ro.

Fundașul american a vorbit și despre ceea ce urmează pentru formația la care evoluează:

„Vrem să câștigăm toate meciurile. Sunt sătul de înfrângeri și să fim certați pentru ele. Coach e foarte supărat aproape tot timpul. Nu vreau să-l mai văd așa, deci va trebui să câștigăm.”

Luni, 29 ianuarie, CSM Oradea va debuta în faza secundă a Ligii Naționale cu o deplasare pe terenul lui CS Rapid București.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!