Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erick Neal va lipsi de pe parchet în confruntarea cu Niners Chemnitz

Erick Neal va lipsi de pe parchet în confruntarea cu Niners Chemnitz

CSM CSU Oradea nu va avea la dispoziție principalul conducător de joc în duelul din această seară, 13 decembrie, cu Niners Chemnitz din Top 16 FIBA Europe Cup. Partida o să înceapă la ora 19.00.

Erick Neal s-a accidentat la ultimul antrenament înaintea confruntării cu nemții, după cum notează CSM Oradea pe paginile de social media și nu va putea evolua. Americanul se alătură lui Nikola Markovic, sârbul fiind indisponibil de câteva săptămâni.

În actuala campanie din FIBA Europe Cup, Neal este liderul la capitolul eficienței în tabăra orădeană, cu 21.6 index în medie. În plus, conducătorul de joc a contribuit cu 17.7 puncte, 8.6 pase decisive, 3.4 recuperări, respectiv un procentaj de 43% din spatele arcului de cerc în șapte apariții internaționale.

„Leii Roșii” primesc vizita lui Niners Chemnitz, formație care nu a pierdut în acest sezon din cupele europene și are o singură înfrângere în ultimele două luni indiferent de întrecerea în care a evoluat.

Partida din Oradea Arena va debuta la ora 19.00 și va fi în direct pe Digisport 4, respectiv pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Kalone Marl :

    A venit iarna
    Afara ninge. Pentru ca fratele vitreg Mamelon a furat iar un telefon Tata a pedepsit pe el sa faca curat la purcel. Asa Mamelon petrecut mult timp la cotet toata saptamana. In atit timp fratele vitreg Mamelon devenit atasat de purcel pentru ca povestit cu el mult. Ei doi prieteni buni sint ca purcel intelege la Mamelon si nu contrazice la el niciodata. Acum frate Mamelon trist este pentru ca Tata o sa taie la purcel si o sa face carnat din el.

    cu 4 luni în urmă (13.12.2023) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    ☝️
    Tot stau sa ma minunez cum puteti permite asemenea comentarii. Haideti sa o luam toti pe arătură si sa scriem toate bazaconiile, doar doar ne baga cineva in seamă... Of, of, gradina mare...

    cu 4 luni în urmă (13.12.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!